Szukaj
Gawwwronnek!!! ja Cię zniewoliłam uśmiechem, a Ty mnie tymi zdjęciami.
Typowa kobieta na moim miejscu krzyknęła by:
...O Boże, jestem bez makijażu i nos mam taki duży........ i Gawronnek pcha się do gipsu...![]()
Jako Vesia powiem że zdjęcia te pokazują ,iż pomimo tempa w jakim je robiłeś, udało Ci się trafnie uchwycić moje charakterystyczne cechy.
Za zdjęcię drugie (w krzywym zwirciadle) nie wiem, czy Cię zganić, czy pochwalić, bo jako karykatura jest dobre![]()
![]()
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Vesia, jestem na kolanach i proszę o wybaczenie![]()
pozdrawiam Piotr
Gawronnku , jak się prześpię to podejmę odpowiednie wybaczalne działania dotykające Twojej osoby. Musisz poczekać do jutra....
moja rada: śpij czujnie![]()
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Ten relatywizm mnie dobija - ja za takie zdjęcia został bym odstrzelony w 10 min, a kolega "G" dostał tylko żółtą kartkę i gdzie tu sprawiedliwość.?
Chociaż.... rano wyszła z domu zabrała rower, z szafy zginął sztucer, a i granatów nie mogę się doliczyć - Gawronnek kiler ma na pana złecenie - dobranoc
każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej
Zatrzesie sie dzisiaj ziemia w Sieradzu. Vesia nadchodzi! Vesiu, do dzie(a)la!
![]()
O kudre, dzieciaka chcą mi ubić !!!
Tak to jest jak się kobiecie naraża. Na mnie na zlocie też mieli zlecenie. Póki co jeszcze piszę...
just follow your dreams|D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|
cóż profilaktycznie wyrwałem z Sieradza a teraz szukaj wiatru w polu![]()
pozdrawiam Piotr
Gawronnek - wracaj spoko już wróciła, okazało się że coś załatwiała w banku.
Tylko za ch....e nie wiem co stoi koło garażu od południa, a Vesia ciągle mówi coś o namierzaniu i balistyce?
pozdrawiam..... acha tak to wygląda
każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej
Ciekawe co kobiety przyciaga w tym dzie(a)le![]()
![]()
![]()
Skontaktuj się z nami