Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Nadmorska plaża

zapraszam

1

2 i b/w

Domyślnie Odp: Nadmorska plaża

Nikt nic nie pisze, wiec moze ja zaczne. W moim odczuciu (amatorskim), to zdjecie jest poprawne, ale mnie nie zachwyca. Ciekawe niebo, dobre kolorki, jak zawsze rewelacyjna ostrosc. A mimo to tym razem nie czuje tego samego, co czulem ogladajac Twoje poprzednie nadmorskie prace (nawiasem mowiac moim zdaniem swietne). Pozdrawiam
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Nikt nic nie pisze, wiec moze ja zaczne. W moim odczuciu (amatorskim), to zdjecie jest poprawne, ale mnie nie zachwyca. Ciekawe niebo, dobre kolorki, jak zawsze rewelacyjna ostrosc. A mimo to tym razem nie czuje tego samego, co czulem ogladajac Twoje poprzednie nadmorskie prace (nawiasem mowiac moim zdaniem swietne). Pozdrawiam
    ta foteczka jest w innym klimacie - to taka widokówka z wakacji , nie zawsze musi być aż tak bardzo ambitnie
    mnie ten spacerowy widoczek się podoba - taki luzniejszy , dla tych którzy bardzo tęsknią za morzem

ps.dołożyłem b/w

pozdro

Miło popracowałes tu ND gradkiem ale jak sam zauważyłeś - taka wakacyjna foteczka, dla samej przyjemności focenia czasem jednak warto taką popełnic
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Jako spacerowa foteczka to zdjecie sie doskonale broni
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Bardzo przyjemnie się ogląda i rzeczywiście wprowadziła mnie w nadmorski klimat. Za dwa tygodnie tam będę i sam spróbuję jak mi idzie w foceniu morskich krajobrazów
    , Mamiya RZ 67 PRO II, Nikon F 90X, D300, 10 kg szkła

Cytat Zamieszczone przez Lege Artis Zobacz posta
    Bardzo przyjemnie się ogląda i rzeczywiście wprowadziła mnie w nadmorski klimat. Za dwa tygodnie tam będę i sam spróbuję jak mi idzie w foceniu morskich krajobrazów
    życzę pogody i dużo ładnych chmurek bo morze bez nich bardzo żle się foci

No to mi się w cz-b bardzo podoba nawet na tylko wakacyjną
    Natomiast tej części o wprowadzaniu w nastrój wakacyjny i tęskniących za morzem komentować nie będę!NIE MASZ SERCA!!!o!;-((

Cytat Zamieszczone przez camrak Zobacz posta
    Miło popracowałes tu ND gradkiem ale jak sam zauważyłeś - taka wakacyjna foteczka, dla samej przyjemności focenia czasem jednak warto taką popełnic
    To nie ND,to CNX....
    Sympatycznie jest..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

BW zdecydowanie fajniejsze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów