Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: derkacz

Domyślnie Odp: derkacz

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    Nie podoba się ponieważ kolory są jakieś takie naturalne.
    Ja uważam, iż koniecznie kolega musi to poprawić.
    Najlepiej próbowac w programie graficznym przesuwać różne suwaczki w prawo.
    , koniecznie.

Perfekcyjne do granic możliwości. Jak to zwykle u jugrena jest. Szczególnie 1 i 3.
    Gratuluję utrzymania wysokiego poziomu przez tak długi czas. Nie jest to łatwe. To nie pstrykanie i dobra praca od przypadku do przypadku ale fotografie na miarę zawodowca.

upiliscie się, a chyrzemu to chyba aż coś zaszkodziło, jak ja nie lubie takiej napierdzielanki
    "czuję jak rodzi się moc"

A co mam Ci napisać, że nieostre, mało kontrastowe, nienasycone, źle kadrowane i poza GO? Mam się ośmieszać? Chyży zawsze znajdzie coś co można pochwalić a u Ciebie to nie ma co szukać - wszystko jest oczywiście oczywiste. O! taką krytykę znalazłem na Twoją twórczość. Nie chce mi się szukać ukrytych zalet bo ich nie ma, wszystkie widać jak na dłoni. He he...

Dobrze już dobrze. Na jesieni w końcu musimy sie spotkac. Moze bedę robił jakieś zuberki, to bedzie okazja.

Chyzy ty jesteś czy Chyrzy, bo może jakies faux pas popełniam, zdecyduj się chłopie
    "czuję jak rodzi się moc"

teraz to mnie kurcza nie studź, jak się już rozchodziłem. Zaproszenie cały czas aktualne, żubry przyjdą pod nogi. Obiecuję.

PS
    Aby nie nie było tylko OT dodam: Balans koloru to Ty zawsze masz jak w studiu, żeby nie rzec jak w katalogu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów