Szukaj
Perfekcyjne do granic możliwości. Jak to zwykle u jugrena jest. Szczególnie 1 i 3.
Gratuluję utrzymania wysokiego poziomu przez tak długi czas. Nie jest to łatwe. To nie pstrykanie i dobra praca od przypadku do przypadku ale fotografie na miarę zawodowca.
upiliscie się, a chyrzemu to chyba aż coś zaszkodziło, jak ja nie lubie takiej napierdzielanki![]()
"czuję jak rodzi się moc"
A co mam Ci napisać, że nieostre, mało kontrastowe, nienasycone, źle kadrowane i poza GO? Mam się ośmieszać?Chyży zawsze znajdzie coś co można pochwalić a u Ciebie to nie ma co szukać - wszystko jest oczywiście oczywiste. O! taką krytykę znalazłem na Twoją twórczość. Nie chce mi się szukać ukrytych zalet bo ich nie ma, wszystkie widać jak na dłoni. He he...
![]()
Dobrze już dobrze. Na jesieni w końcu musimy sie spotkac. Moze bedę robił jakieś zuberki, to bedzie okazja.
Chyzy ty jesteś czy Chyrzy, bo może jakies faux pas popełniam, zdecyduj się chłopie
"czuję jak rodzi się moc"
teraz to mnie kurcza nie studź, jak się już rozchodziłem. Zaproszenie cały czas aktualne, żubry przyjdą pod nogi. Obiecuję.
PS
Aby nie nie było tylko OT dodam: Balans koloru to Ty zawsze masz jak w studiu, żeby nie rzec jak w katalogu![]()
Skontaktuj się z nami