Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Czapla siwa

Domyślnie Odp: Czapla siwa

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    przeczytaj dalej co pisze pod stopka to kiedys bede mial
    a foto z tamrona 70-300 swoja droga szkielko naprawde daje rade a wychodzi na to ze 300mm jest dla mnie wystarczajace zeby podejsc czaple...
    A jak idzie zbieranie, ile z tego masz:P

ciezko, oj ciezko... kufa zawsze jak kasa jest na jakis obiektyw to zawsze cos sie zepsuje itd... w tym momencie stykloby mi na kupno powiedzmy D3 a tu sie telefon zepsol i komputer i trzeba kupic nowy i cholery dostaje... zawsze tak jest! wrr:/

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    ciezko, oj ciezko... kufa zawsze jak kasa jest na jakis obiektyw to zawsze cos sie zepsuje itd... w tym momencie stykloby mi na kupno powiedzmy D3 a tu sie telefon zepsol i komputer i trzeba kupic nowy i cholery dostaje... zawsze tak jest! wrr:/

Święte słowa. U mnie też tak jest, jak na coś nazbieram to albo "złośliwie" przyślą jakiś rachunek albo w aucie sucho, więc trzeba podjechać na oparach do CPN-u i zalać do pełna czyli 70 x 4,7 = fajny filtr w plecy. Dopóki Totolotek nie będzie płacił milion za trójkę raczej nie ma szans na pełen asortyment niezbędnych szkiełek i puszek.
    LED ZEPPELIN

W pierwszej wersji kadr podkreślał jakąś melancholię miejsca, chłodny i smutnawy klimat. Pewnie jestem nienormalny, ale brak perspektywy przed spojrzeniem garbatej czapli harmonizował mi z jej myślami. Drugi kadr jest poprawny i pewnie przez to wydaje mi się... banalny. Poza tym garderoba czapli nie jest już w tak interesującym układzie jak na pierwszym.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów