Szukaj
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Żebyś,nie wiem jak i jakimi środkami,rzeżbił takie klimaty jak pokazujesz,to w żadnym wypadku i przypadku nie będzie Warszawa.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Niby dlaczego?
Pozdrawiam.
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
Chyba nie rozumiem co chciałeś powiedzieć.
Zdjęcia osobiście mi się podobają, bez różnicy czy byłaby to Warszawa, Wrocław, Kraków czy jakieś inne miejsce, dla mnie to nie istotne - ważny jest obraz, a ten przedstawiony przez kolegę jest b. dobry! Jedynka jest świetna, uwielbiam szeroko, widzę, że kolega i jego 12-24 też
Pozdrawiam
Czarne pudełeczka i okropnie ciężka teczka
zdjęcie życia jeszcze przede mną
A chociażby dlatego,że taki klimacik jest charakterystyczny dla wielu większych miast.
Ja,chociaż się tam urodziłem i mieszkałem kupę czasu, na podstawie tego zdjęcia, nie odważyłbym się na tytuł...Varsovia
Pzdr
Andrzej
..tylko nie sugeruj mi,że chcę PK lub stadion....
.ktoś już wspomiał...może inny tytuł..
Do foty nic nie mam....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
W sumie z tutułem to racja... Co do tych dwóch zdjęć.
Ale mam nadzieję puścić jeszcze Varsovia II itd... gdzie będzie architektura w zupełnie innym klimacie. Dlatego proszę potraktujcie te dwa zdjęcia jako część pewnej serii... która w całości mam nadzieję już bardziej będzie do Warszawy nawiązywać.
Samo miasto (nie często tam bywam, pierwszy raz miałem okazję trochę porobić zdjęć) jest strasznie ambiwalentne.
Z jednej strony całkiem ciekawa starówka, dalej dużo nowoczesnej architektury, troche monumentalnych gmachów, a wszystko na tle siermięgi gomułkowskiego socjalizmu... Bardzo dużo ciekawych motywów. Podoba mi się.
Za roczek jak dobrze powieje, to osiądę tam na kilku letni czas intensywnej "edukacji"...
Pozdrawiam. Maciek!
Pozdrawiam.
Jedna z bardziej fotogenicznych miejscówek w Warszawie...
Oba bardzo dobre.
1ka rewelacyjna
az sobie zapisalem do folderu ze zdjeciami 'naj'![]()
Skontaktuj się z nami