Szukaj
Ciekawe prace
każdy mi to mówi a jak mu wysyłam to co mi z puszki wychodzi , dziwi się jak to robię ...masz gdzie wywołać nefa? wyśle ci ten który najbladziej Ci się podoba i wystarczy że z automatu polecisz z ustawieniami i wydzie to samo co na załączonym obrazku
krowę z Czarnobyla już wysłałem
daj maila
No dobra ale jest jeszcze inny sposób. Tak wywołać z nefa tę krowę, żeby nie świeciła. ;]
A krajobrazy są naprawdę ładne. Może kadry mogłyby być precyzyjniejsze ale to szczegół - można spulnąć. Oczywiście i tu kolorystyka, dynamika i kontrasty to kwestia gustu ale w tym przypadku, przedburzowych widoków efekty specjalne się bronią.
Oryginalnego koloru to ona tam była jak stała na łące. Gdybyśmy jej jednocześnie zrobili zdjęcie to z naszych puszek wyszłyby dwie zupełnie inne krowy. Już o obróbce nie wspomnę. Więcej - nawet patrząc na to stworzenie każdy z nas widziałby je inaczej, bo każdy odrobinę inaczej widzi kolory. Są nawet tacy co kolory słyszą... Co oni muszą słyszeć jak widzą tę krowę to ja wolę nie wiedzieć ;]
Niesprecyzowanym kolorystycznie i dziwnie świecącym zwierzakom stanowcze nie. Bo krajobrazy na tak!
Skontaktuj się z nami