Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Wakacje 2007

Domyślnie Odp: Wakacje 2007

Cytat Zamieszczone przez Vodafone Zobacz posta

i oto biega.....

Pzdr
    Andrzej

Już lata,dzieści lat, temu ktoś powiedział,.."lepiej nie będzie.ale będzie śmieszniej"....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Ciekawe prace

to jest to ....czyli mamy rózne gusta

Vodafone
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Cruel67 Zobacz posta
    to jest to ....czyli mamy rózne gusta
    Po prostu jak dla mnie to na krajobraz są za mocno przekombinowane... co innego gdyby były w dziale "Grafika,digart,posteryzacja"

Po prostu jak dla mnie to na krajobraz są za mocno przekombinowane... co innego gdyby były w dziale "Grafika,digart,posteryzacja"
    każdy mi to mówi a jak mu wysyłam to co mi z puszki wychodzi , dziwi się jak to robię ...masz gdzie wywołać nefa? wyśle ci ten który najbladziej Ci się podoba i wystarczy że z automatu polecisz z ustawieniami i wydzie to samo co na załączonym obrazku
    krowę z Czarnobyla już wysłałem

Vodafone
    Gość

każdy mi to mówi a jak mu wysyłam to co mi z puszki wychodzi , dziwi się jak to robię ...masz gdzie wywołać nefa? wyśle ci ten który najbladziej Ci się podoba i wystarczy że z automatu polecisz z ustawieniami i wydzie to samo co na załączonym obrazku
    Tak,mam... krowa nie doszła....

No dobra ale jest jeszcze inny sposób. Tak wywołać z nefa tę krowę, żeby nie świeciła. ;]

A krajobrazy są naprawdę ładne. Może kadry mogłyby być precyzyjniejsze ale to szczegół - można spulnąć. Oczywiście i tu kolorystyka, dynamika i kontrasty to kwestia gustu ale w tym przypadku, przedburzowych widoków efekty specjalne się bronią.

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    No dobra ale jest jeszcze inny sposób. Tak wywołać z nefa tę krowę, żeby nie świeciła. ;]

A krajobrazy są naprawdę ładne. Może kadry mogłyby być precyzyjniejsze ale to szczegół - można spulnąć. Oczywiście i tu kolorystyka, dynamika i kontrasty to kwestia gustu ale w tym przypadku, przedburzowych widoków efekty specjalne się bronią.
    to co mam oryginalnego koloru krowę modyfikować aby była czarna lub brązowa?

to co mam oryginalnego koloru krowę modyfikować aby była czarna lub brązowa?
    Oryginalnego koloru to ona tam była jak stała na łące. Gdybyśmy jej jednocześnie zrobili zdjęcie to z naszych puszek wyszłyby dwie zupełnie inne krowy. Już o obróbce nie wspomnę. Więcej - nawet patrząc na to stworzenie każdy z nas widziałby je inaczej, bo każdy odrobinę inaczej widzi kolory. Są nawet tacy co kolory słyszą... Co oni muszą słyszeć jak widzą tę krowę to ja wolę nie wiedzieć ;]

Niesprecyzowanym kolorystycznie i dziwnie świecącym zwierzakom stanowcze nie. Bo krajobrazy na tak!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów