Szukaj
Ja nie będę oceniał Twoich zdjęć - niektóre niczego sobie - powiem tylko, że wydaje mi się że to nie jest album na zdjęcia do którego wkleja się co popadnie - założyłeś kilka wątków a w nich dałeś ok 20 fotek - może od razu wklej wszystkie jakie masz...
Dobrze by było pokazać te z których jesteś szczególnie zadowolony - albo w których wiesz że coś brakuje tylko nie wiesz co i chcesz żeby Ci forumowicze pomogli.
No chyba że z wszystkich jesteś szczególnie zadowolony - to też dozuj nam przyjemności...
Pozdrawiam
Taka tylko uwaga - bez złośliwości.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
[QUOTE=borregaard;758519]Nieee,wystawiać..jak najbardziej
Maćku,..piasek ma być piasek ,a nie mąka..np.
Któż lepiej niż TY mógłby na to odpowiedzieć...
QUOTE]
ale na ruchomych wydmach jest mąka nie piasek
Andrzeju ... Zatem pytam się jaki ma być ten piasek?
To tak jak z kolorem morza. Morze jest niebieskie.
Akurat.
Albo śnieg. Śnieg jest biały.
Takiego.
W Łebie piasek taki jest. Nie widzę tutaj niczego nadzwyczajnego.
O samych zdjęciach już mówiłem ... jednym mogą się one wydać przesadzone innym nie. Mnie taka koncepcja autora wybitnie podchodzi pod moje gusta.
Cruel67 - Vodafone to uznany krytyk fotograficzny. Wybitny specjalista w każdej dziedzinie. Sam rozumiesz, że takie osobowości zdjęć po prostu nie zamieszczają.
rozumiem ... na drugim serwisie gdzie też jest forum znalazłem coś takiego
http://www.kenrockwell.com/tech/7p.htm
Maćku,już tak całkiem serio...Andrzeju ... Zatem pytam się jaki ma być ten piasek?
To tak jak z kolorem morza. Morze jest niebieskie.
Jakoś nigdy czepialski nie byłem i nie chcę....
Nie chodzi mi o kolor ,czy też szczegóły...każdy,kto był czy nie nad morzem potrafi sobie to wyobrazić,nawet bez szczegółów..Ja patrząc na moim wsiowym CRT-ku mam wrażenie,że czymś tą plażę czy wydmy posypano....i to się kłóci z moim i wspomnieniem i wyobrażeniem...
Pzdr
Andrzej
...fajny wątek..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami