witam
chcialbym poprosic uzytkownikow takiego zestawu jesli tacy sa o uwagi na temat wspolpracy tych obu urzadzen
czym najlepiej zasilac - jesli chodzi o wydajnosc i jak wogole wuglada sprawa zuzucia zrodla zasilania?
Szukaj
witam
chcialbym poprosic uzytkownikow takiego zestawu jesli tacy sa o uwagi na temat wspolpracy tych obu urzadzen
czym najlepiej zasilac - jesli chodzi o wydajnosc i jak wogole wuglada sprawa zuzucia zrodla zasilania?
Ostatnio edytowane przez luxius ; 16-06-2008 o 20:13
Zasilać akumulatorami Fuji - w odróżnieniu od nikonowych. I tyle. Reszta działa cacy.Co do wydajności to się nie wypowiem, bo sprzedałem mb-d200 po tygodniu; mam małe łapy i aparat zrobił się po prostu za wielki i za ciężki.
![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Ja natomiast odpiąłem MB-D200, bo aparat jakoś fiksował. Sam łapał ostrość bez naciskania spustu, wystarczyło go lekko pochylić do przodu, zawieszał się. Po zdjęciu MB-D200 w/w usterki zniknęły. Akumulatorki mam dwa oryginalne i dwa zamienniki kupione na allegro, na wszystkich chodzi bez gripa super. Ja osobiście gripa odradzam.
A którą wersję firmware masz? Któraś z ostatnich rozwiązywała ten problem...
http://www.fujifilm.com/products/dig...5pro/fupd.html
1.08 dokładnie rzecz biorąc.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
ile zdjec robi sie na jednym aku?
kurde, troche malo![]()
Skontaktuj się z nami