Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Slubny plener

Domyślnie Odp: Slubny plener

mhm, mógłbym przysiądz że na 8 na twarzy widzę flash no nic, widac trza mi się wiecej uczyc gratuluje i pozdrawiam
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

To i ja się przyłącze do tematu.
    Foty są znakomite. Ogląda je się bardzo przyjemnie. Chciałbym tu wyrazić swoje uznanie jeżeli chodzi o naturalność oświetlenia.
    Zauważyłem, że lubisz światło godziny 18tej . Mam rację? Zauważyłem to również w zdjęciach wnuczki.
    Wcale nie przeszkadzają takie "wady" jak cienie. Wręcz przeciwnie wzbogacają plastykę.
    Nie dziwię się młodym, że bardzo im się podobają. Też byłbym zadowolony z takich fotografii.
    Na odbiór zdjęć mają niewątpliwie wpływ sami młodzi a raczej ich przyjemna fizjonomia i wyraźne szczęście widoczne na buziach (szczególnie pani młodej, wygląda uroczo )
    Gratuluję.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Okolice Wrocławia

Bardzo dobre fotki. Jak na pierwszy raz to "czapki z głów panowie" i szacuneczek. Podobają mi sie.
    FX i parę klamotów

Bardzo dobre zdjęcia . Dla inspiracji dołączam to :[URL="http://http://www.brettharknessphotography.co./weddings_portfolio.php#"] Coś pomiędzy super rzemiosłem a sztuką.
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Ja tylko takie uwagi:

IMO większy bokeh, więcej polotu - a mniej tradycji
    (czyt. zakorzenionej w tzw "zawodowej" polskiej fotografii gipsowo-styropianowo-kartonowej tandety )

szkoda, że "blendersa" nie było (pan od blendy )

Ps. Szukać weny u najlepszych (polska, zagraniczni) - nie plagiat, kserokopiarstwo, tylko WENA i spojrzenie

pzdr

nie tylko jak na pierwszy raz, a i mając na uwadze wspomniane ograniczenia czasowe - jest przyjemnie - bez szaleństw, ale czysto, elegancko, soczyście.

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    nie tylko jak na pierwszy raz, a i mając na uwadze wspomniane ograniczenia czasowe - jest przyjemnie - bez szaleństw, ale czysto, elegancko, soczyście.
    dziękuję Adamie za odwiedziny i miłe słowa , z Twoich ust to jak nobilitacja
    ( aczkolwiek zdaję sobie sprawę z wad tych fotek ) lecz tak jak wspomniałem najważniejsze że adresaci tych zdjęc są zadowoleni

natomiast kosciół od trony technicznej dzięki Twoim radom odnośnie ustawień oraz sposobu fotografowania ( jak to dobrze zapytać gdy jest się laikiem) od strony technicznej bez zarzutu --- od strony odbioru podoba się
    myślę więc że udało mi się, ale tak jak już pisałem jest to dość cięzki kawałek chleba i nie zazdroszczę ludziom trudniącym się tym zawodem na codzień - aczkolwiek zdaję sobie sprawę ze doświadczenie otwiera wiele zamkniętych drzwi

pozdrawiam

tez bym chcial takie zdjecia robic, piekne kolory no i................ coz Pani Mloda
    Takie tam starocie

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów