Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Przed pracą

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odp: Przed pracą

Cóż, zdjęcie jak zdjęcie - mały facet w garniturze, drugi bokiem z papierami, kawał bruku, płyty i morze. Brak mi elementów, które wywoływałyby jakiekolwiek emocje, jakiegoś przekazu, myśli przewodniej. Oglądajc - wzruszam ramionami. Czyli zgadzam się z Doboschem.

Domyślnie

Mnie zdjecie odpowiada... przekaz złapany, chociaż ten spokój zakłucany jest przez motorówkę oraz....kostkę brukową. Widziałbym to w kadrze bez niej. Ubicie w ten sposób kadru pomogłoby w odbiorze zdjęcia. Pomyś o jego docięciu.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dordelus Zobacz posta
    Mnie zdjecie odpowiada... przekaz złapany, chociaż ten spokój zakłucany jest przez motorówkę oraz....kostkę brukową. Widziałbym to w kadrze bez niej. Ubicie w ten sposób kadru pomogłoby w odbiorze zdjęcia. Pomyś o jego docięciu.

Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez abre
    Mnie też się podoba. Lubię prostotę i minimalizm. Jestem zdania, że zdjęcie nie zawsze musi mieć głęboki przekaz i instrukcję obsługi. Wystarczy, że jest przyjemne w odbiorze i pobudza wyobraźnię. A tak odbieram tę fotografię.

Z uwag technicznych: pokusiłabym się o cięcie panoramiczne i pozbyła się kostki oraz delikatnie podniosła kontrast tak, aby światła zagrały i nieco uprzestrzeniły scenę.
    Dziękuję za cenne wskazówki dotyczące technikaliów.Ech, wtedy przegapiłem tę motorówkę, ale w szufladzie jest już poprawiona wersja.Co do kolorków i kontrastów zostanę przy swojej wizji.Uparcie.
    Pzdr.

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Mnie też się podoba. Lubię prostotę i minimalizm. Jestem zdania, że zdjęcie nie zawsze musi mieć głęboki przekaz i instrukcję obsługi. Wystarczy, że jest przyjemne w odbiorze i pobudza wyobraźnię. A tak odbieram tę fotografię.

Z uwag technicznych: pokusiłabym się o cięcie panoramiczne i pozbyła się kostki oraz delikatnie podniosła kontrast tak, aby światła zagrały i nieco uprzestrzeniły scenę.
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

b.fajne
    ニコンのカメラ

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów