No juz sie uspokajam. Przepraszam.
Szukaj
No juz sie uspokajam. Przepraszam.
masz zakaz komentowania jesli jest cos do poprawki
!!!!! jestes niedobry oraz zły musisz dostac manto - zapomnij o wacie cukrowej na dzien dziecka !!! ...
Tak powaznie to ten pieprzyk jest w tak niefortunnym miejscu, ze lepiej go chyba wyretuszowac.
Cos w tym jest - moze gdyby ta Pani inaczej glowe ulozyla... sam nie wiem.
Cieni miedzy oczami i kolo noska brakuje bardzo - nienaturalnie to wyglada.
Modelka spoko - zwrocilem uwage ze kobieta ta ma duze otworki w nosie co dodatowo podkreslilas.
Moze nieco bardziej spod byczka nalezalo przyfocic... Nie oceniam zdjecia jedynie mowie co mi nie pasi.
pozdrawiam i powodzenia...
Alez ja nie robie tego ze zlosci tylko oceniam zupelnie obiektywnie, zgoda, dosc krytycznie. Ale wydaje mi sie, ze czyms sa te uwagi uzasadnione mimo wszystko. Nie czepiam sie urody czy innych dupereli
Po przyjrzeniu sie jeszcze raz zmienilbym kolor dloni tej z pierscionkiem btw. to obraczka i obrocone zdjecie? Poza tym na drugim oczy sa strasznie nierowne. Lewe przymkniete, prawe otwarte.
pozdrawiam
Michal
Chcesz byc zlosliwa ale wybralas sobie troche niefajnego adwersarzaPiega to rodzaju zenskiego jest
![]()
Nie wiem czy nalezy, nie robie makijazu. Uwazam jednak, ze albo sie cos pokrywa czymkolwiek by to przykryc, albo jesli sie tego przykryc nie chce podkresla lub przynajmniej zostawia jakim bylo. Przykrycie i pozostawienie w retuszu uwazam za przeoczenie i tyle - zwraca uwage, ze cos zostalo zle zrobione - retusz? makijaz?
Pozdrawiam, mialem sie nie klocic, no ale kurde jak ktos mnie zaczepia to co ja mam poradzic![]()
O naprawdę?
pieg - rzeczownik, rodzaj męski, najczęściej w lm liczba mnoga → piegi: małe plamki na skórze człowieka występujące najczęściej u osób o jasnej karnacji (blondynów i rudych)...
I nie chcę być złośliwa. Podoba mi się dialog tym bardziej, że mamy odmienne zdania.
Nikon szkło lampy tło i co?
No dobra, uznajmy ze byl remis. Heheh. Pieg jest facetem, ale pryszczopieprzyk musi zniknacHehe
Pozdrawiam
![]()
![]()
![]()
![]()
Szkoda, że całego wątku nie można wkleić do srebrnych ust, tylko pojedyncze cytaty![]()
A to?
3.
Pozdrawiam!
Nikon szkło lampy tło i co?
Skontaktuj się z nami