Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Kasia

Domyślnie Odp: Kasia

No juz sie uspokajam. Przepraszam.

Hehe

masz zakaz komentowania jesli jest cos do poprawki

!!!!! jestes niedobry oraz zły musisz dostac manto - zapomnij o wacie cukrowej na dzien dziecka !!! ...

Tak powaznie to ten pieprzyk jest w tak niefortunnym miejscu, ze lepiej go chyba wyretuszowac.
    Cos w tym jest - moze gdyby ta Pani inaczej glowe ulozyla... sam nie wiem.

Cieni miedzy oczami i kolo noska brakuje bardzo - nienaturalnie to wyglada.

Modelka spoko - zwrocilem uwage ze kobieta ta ma duze otworki w nosie co dodatowo podkreslilas.

Moze nieco bardziej spod byczka nalezalo przyfocic... Nie oceniam zdjecia jedynie mowie co mi nie pasi.

pozdrawiam i powodzenia...

Alez ja nie robie tego ze zlosci tylko oceniam zupelnie obiektywnie, zgoda, dosc krytycznie. Ale wydaje mi sie, ze czyms sa te uwagi uzasadnione mimo wszystko. Nie czepiam sie urody czy innych dupereli

Po przyjrzeniu sie jeszcze raz zmienilbym kolor dloni tej z pierscionkiem btw. to obraczka i obrocone zdjecie? Poza tym na drugim oczy sa strasznie nierowne. Lewe przymkniete, prawe otwarte.

pozdrawiam

Michal

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    A co to makijazu - czy to byl puder, podklad czy korektor - przykrylas go prawda?
    Istnieje możliwość, że nie opanowałam jeszcze dostatecznie sztuki makijażu... Czy należy omijać każdy pieprzyk a co za tym idzie pewnie i pieg?

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    ...btw. to obraczka i obrocone zdjecie?
    Nie, pierścionek na palcu lewej ręki. Pozdrawiam.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Chcesz byc zlosliwa ale wybralas sobie troche niefajnego adwersarza Piega to rodzaju zenskiego jest

Nie wiem czy nalezy, nie robie makijazu. Uwazam jednak, ze albo sie cos pokrywa czymkolwiek by to przykryc, albo jesli sie tego przykryc nie chce podkresla lub przynajmniej zostawia jakim bylo. Przykrycie i pozostawienie w retuszu uwazam za przeoczenie i tyle - zwraca uwage, ze cos zostalo zle zrobione - retusz? makijaz?

Pozdrawiam, mialem sie nie klocic, no ale kurde jak ktos mnie zaczepia to co ja mam poradzic

O naprawdę?

pieg - rzeczownik, rodzaj męski, najczęściej w lm liczba mnoga → piegi: małe plamki na skórze człowieka występujące najczęściej u osób o jasnej karnacji (blondynów i rudych)...

I nie chcę być złośliwa. Podoba mi się dialog tym bardziej, że mamy odmienne zdania.

No dobra, uznajmy ze byl remis. Heheh. Pieg jest facetem, ale pryszczopieprzyk musi zniknac Hehe

Pozdrawiam

Szkoda, że całego wątku nie można wkleić do srebrnych ust, tylko pojedyncze cytaty

A to?

3.

Pozdrawiam!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów