witaj sorry ze dopiero dzisiaj ale przez dobę nie było mnie na forum
na Twój koment odpowiem Ci tak ....tia tia tia tia tia .... pomyśl o czym piszesz ------ stary napisz mi o no nie wiem np.złej kompozycji , o niewłaściwym balansie bieli , o złej jakości technicznej fotki ---albo po prostu że się nie podoba przecież ma prawo Ci nie leżeć
ale gdy piszesz że chmurka Ci przeszkadza albo szukasz gdzieś pałętającego się ( ja zresztą tego nie widzę ) patyczka ----wybacz ale to jest pisanie o duperelach i nawet nie wiem czy odbierać to jako krytykę czy jako radę ?
na forum jest ostatnio propagowane niezdrowe czepialstwo , mało tego jezeli autor zareaguje obroną to zarzuca mu się nielubienie krytyki
rozumiem irytację Stiga , Światły i innych forumowych autorytetów (zaznaczam żeby nie było złośliwych uwag - poruszam ten temat , ale ja robię tylko średnie fotki ) których nosi gdy czytają takie opinie i nie chcą wystawiać swoich prac, a przecież to od nich się uczymy
trzeba brać odpowiedzialność za własne słowa - kiedy nie jestem do końca przekonany o posiadanej wiedzy nie wypowiadam się w temacie
pozdrawiam Cię Galu44 i mam nadzieję że nie odbierzesz mych słów jak czegoś osobistego (no chyba ze będziesz tak chciał )
Lechupe - dzieki za odwiedziny i konkretny przykład , obejrzałem i jestem bogatszy o tę wiedzę - pozdrawiam
ps.Cramer ciekawie to pokazał , aczkolwiek jego prace nie pokrywają się z moim gustem
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami