Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Ojciec

autograf
    Gość

Domyślnie Ojciec

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

1 wyostrzone po zmniejszczeniu

dokladam
    2 bez wyostrzania po zmniejszeniu
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:25 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie Odp: Ojciec

widzę kolega poprawił konwersje do bw , choć można by troche popracować nad koszulą
    ale ogólnie portret ten nie przemawia do mnie , od dołu jak by z ukrycia , tak bez wyrazu

Konwersja dla mnie świetna. Możesz coś więcej?
    pozdrawiam

Poziom kontrastu mi sie podoba.
    Portretow za bardzo nie robie, ale wydaje mi sie, ze ciut za ciemne oczy i przepalona koszula. No i ta firanka tez troszke przeszkadza.
    Zdjecie jednak pierwsze wrazenie robi pozytywne. Te pewne niedociagniecia sprawiaja, ze mam mieszane odczucia w odbiorze.
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

konwersja fajna choc jest moim zdaniem troche przeostrzone...

autograf
    Gość

Dzieki Koledzy,
    wobec tego dolozylem nr 2. Bez wyostrzania po zmniejszeniu.
    Ktore lepsze?

Mnie się bardziej widzi jedynka. Tak trochę zasysa. Mam złudzenie trójwymiarowości obrazka
    pozdrawiam

autograf
    Gość

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    widzę kolega poprawił konwersje do bw , choć można by troche popracować nad koszulą
    ale ogólnie portret ten nie przemawia do mnie , od dołu jak by z ukrycia , tak bez wyrazu
    Od dolu on nie jest, zapewniam. Model sie w lewo bujnal, po czym podparl sie reka
    W ogole to strzal jest zrobiony "u cioci na imieniach", ale ten gosc jest spoko!

niech Ci tam będzie

Ja nie mowie zeby nie wyostrzac. To podstawa. Ja mialem na mysli zeby wyostrzac poszczegolne partie albo slabiej cale zdjecie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów