Szukaj
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Ogólnie foty mi się podobają. Zmienił bym jednak konwersję na typowy B&W chyba, a gdybym musiał wybrać jedną fotę, wybrałbym jedynkę, ale wtedy trzeba by było zmienić tytuł.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
DziękiCo do tonacji to pewnie niedługo mi się znudzi i trza będzie eksperymentować na czymś nowym, jednak na razie w tym odcieniu
![]()
Pozdrawiam Piotrek
bardzo przyjemny reportaż, czuć klimat. Na 1 szkoda że nie zrobiłeś kroku w prawo, tak żeby było lepiej widać drogowskaz, konwersja B&W mi osobiście pasuje.
pozdrawiam
He, he, ale dobry tytul no i dobry ziooom- fajne
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Nie chciałem wywołac negatywnych emocji. Myślę, że go nie obraziłem, a tym bardziej się z niego nie naśmiewam. Fakt tytuł może to sugerować, jednak imię i sposób bycia skojarzył mi się właśnie z "tym" Romkiem i stąd tytuł. Oczywiście szanuję człowieka, ale to co mówi i jaki styl życia prowadzi (chyba za bardzo ogólnie powiedziane, ale ok) starałem się pokazać na tych zdjęciach jako efekt mojej "tfoorczości artystycznej" oraz jakiegoś kontaktu z drugim człowiekiem, zresztą on wypowiada się o sobie oficjalnie "na ulicy" i chyba nie ma znaczenia czy jest biznesmenem, strazakiem czy hodowcą koni.
Pozdrawiam Piotrek
:rotfl: jaka 4
genialne fotki, + opis stwarza swietny reportazyk :]
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami