Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Wesoły Romek - chillout

Witam!
    Tak na świeżo po powrocie z weekendu

Tutaj Pan Roman, który uważa, że w życiu już się napracował i ma "podatki w du.. quva"

Ech.. cóż za swojski klimacik

1

2

3

Zapraszam i pozdrawiam
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie Odp: Wesoły Romek - chillout

Ogólnie foty mi się podobają. Zmienił bym jednak konwersję na typowy B&W chyba, a gdybym musiał wybrać jedną fotę, wybrałbym jedynkę, ale wtedy trzeba by było zmienić tytuł.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Dzięki Co do tonacji to pewnie niedługo mi się znudzi i trza będzie eksperymentować na czymś nowym, jednak na razie w tym odcieniu
    Pozdrawiam Piotrek

bardzo przyjemny reportaż, czuć klimat. Na 1 szkoda że nie zrobiłeś kroku w prawo, tak żeby było lepiej widać drogowskaz, konwersja B&W mi osobiście pasuje.
    pozdrawiam
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    bardzo przyjemny reportaż, czuć klimat. Na 1 szkoda że nie zrobiłeś kroku w prawo, tak żeby było lepiej widać drogowskaz<...>
    To samo chciałem napisać. W dodatku znak wszedł "w głowę" a przez to, że jest przypalony trochę zaburza portret - na trójce. Jedynka najlepsza choć szkoda, że tej pani coś na twarz weszło.

He, he, ale dobry tytul no i dobry ziooom - fajne
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Witam!
    Tak na świeżo po powrocie z weekendu

Tutaj Pan Roman, który uważa, że w życiu już się napracował i ma "podatki w du.. quva"

Ech.. cóż za swojski klimacik

1

2

3

Zapraszam i pozdrawiam

Niepokojący jest tu nienadmierny szacunek do gościa,kim by nie był i czego nie mówił.Wraz z poufałym tytułem.
    Żółta kartka.

Nie chciałem wywołac negatywnych emocji. Myślę, że go nie obraziłem, a tym bardziej się z niego nie naśmiewam. Fakt tytuł może to sugerować, jednak imię i sposób bycia skojarzył mi się właśnie z "tym" Romkiem i stąd tytuł. Oczywiście szanuję człowieka, ale to co mówi i jaki styl życia prowadzi (chyba za bardzo ogólnie powiedziane, ale ok ) starałem się pokazać na tych zdjęciach jako efekt mojej "tfoorczości artystycznej" oraz jakiegoś kontaktu z drugim człowiekiem, zresztą on wypowiada się o sobie oficjalnie "na ulicy" i chyba nie ma znaczenia czy jest biznesmenem, strazakiem czy hodowcą koni.
    Pozdrawiam Piotrek

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Nie chciałem wywołac negatywnych emocji. Myślę, że go nie obraziłem, a tym bardziej się z niego nie naśmiewam. Fakt tytuł może to sugerować, jednak imię i sposób bycia skojarzył mi się właśnie z "tym" Romkiem i stąd tytuł. Oczywiście szanuję człowieka, ale to co mówi i jaki styl życia prowadzi (chyba za bardzo ogólnie powiedziane, ale ok ) starałem się pokazać na tych zdjęciach jako efekt mojej "tfoorczości artystycznej" oraz jakiegoś kontaktu z drugim człowiekiem, zresztą on wypowiada się o sobie oficjalnie "na ulicy" i chyba nie ma znaczenia czy jest biznesmenem, strazakiem czy hodowcą koni.
    Chyba nie nadawałbym się na rasowego fotografa "rodzajowego".Tacy ludzie są , mniej,lub bardziej,ale zawsze świadomi swojego społ.zdeptania i "dokumentowanie" ich życia w tym stanie to sprawa delikatna.... ale może bredzę i dzielę włos na czworo.pozdro.

:rotfl: jaka 4

genialne fotki, + opis stwarza swietny reportazyk :]
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Uprawnienia umieszczania postów