witam, czy skoro prad idzie z jednej baterii a 2 jest na zapas to moze dzialac z wlozona jedna bateria? i czy jak sa 2 to jak sie jedna wyczerpie to automatycznia zaczyna pobierac prad z 2 czy trzeba przekladac?
pozdrawiam
Szukaj
witam, czy skoro prad idzie z jednej baterii a 2 jest na zapas to moze dzialac z wlozona jedna bateria? i czy jak sa 2 to jak sie jedna wyczerpie to automatycznia zaczyna pobierac prad z 2 czy trzeba przekladac?
pozdrawiam
CZY KTOS JEST W STANIE NAPISAC KIEDY I GDZIE SI EPOJAWI W SPRZEDAŻY, I JAK CENA BEDZIE??
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
Mam pytanie co do funckjonalności dodatkowego przycisku w nowym gripie, ktory podobno ma sie pojawic....
Czy jest on "czynny" caly czasm czy trzeba jakos w menu przestawiac za kazdym razem na pilota i nie pilota i czy wtedy jest dzialajcy ten przycisk glowny. o jesli trszeba przestawiac to oleje to i kupie ten wykly delty bez przycisku, bo glownie mi chodzi o lepsze trzymanie aparau w rece.
I czy moze wiadomo cos na temat ceny i mniej wiecej daty kiedy wejdzie ten nowy grip...czy to jest kwestia miesiaca dwoch, czy np pol roku ??
Dziekiza odpowiedz.
Po tym pionowym spuście zbyt dużo sobie nie obiecujcie. Pewnie będzie działał tak samo jak w D70 - podobnie jak pilot. Nikon "zadbał" o to, żeby w najtańszych DSLRach zbyt wygodnie z tym spustem nie było. Grip do D200 jest już bardzo wygodny, a w D2X jest jeszcze lepiej - jest wbudowany na stałe. Polityka Nikona wydaje się być taka: chcesz przyzwoitego gripa - kup D200; chcesz rozwiązania idealne - kup D2X. Kupisz D50/D70 to się męcz, Nikon zarobił na tobie zbyt mało.![]()
Jacek
O właśnie.... tak.
Ja już odpuściłem i żadnej protezy nie kupię.
Ale to jest nie halo, podobnie jak braki w szkłach ( f 4).
Normalnie jakiś Japoniec powinien sobie jakieś light- harakiri zrobić ,ponieważ
niektóre braki sa niedopuszczalne.
Zresztą Canon wcale nie jest lepszy z ultra- plasticzanym- srebrnym 300D.
Oni To wiedzą, że człowiek organy sprzeda dla szkiełek i lepsiejszej puszki.
zielin: to ja słyszałem, że miał być maj ...![]()
wyslalem maila do foto-tip z zapytaniem kiedy mozna sie jego spodziwac i dostałem odpowiedz:Zamieszczone przez RAF
> kiedy mozna sie spodziewac battery packow ze spustem do D50?
Prawdopodobnie po wakacjach
--------------------------------------------
## Piotr Łotocki // [email protected]
Sklep foto-tip // www.foto-tip.pl
BRE Bank 54 1140 2004 0000 3602 3457 9532 ##
Znaczy, że za dużo im tego starego w magazynach zostało, a chcą się pozbyć. Psiakość..
www.mojefoty.com
Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor
Skontaktuj się z nami