teraz pytanie co z D70cena byla podana ?
Szukaj
teraz pytanie co z D70cena byla podana ?
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
No nie do końca, pozostaje ale maksymalnie na 15 minut od czasu ostatniego wyzwolenia pilotem (do ustawienia w menu). Po tym czasie automatycznie przestawia się na tryb wyzwalania tylko spustem. Problem też w tym że po przestawieniu na ten tryb nie zrobisz zdjęcia spustem właściwym więc troszkę kiszka.Zamieszczone przez yanoosh
Rafaello
Kupię palec wskazujący z gwarancją do wciskania spustu migawki tylko we właściwych momentach, PILNE !
No nie da się ukryćZamieszczone przez Rafaello
pozostaje więc tylko poczekać na cenę ...
wybaczcie, może było, ale przeoczyłem (późna godzina). Działa prawidłowo półspust?? Czy przy wciśnięciu guziora w gripie do połowy zaskakuje AF i puszka normalnie czeka na dalsze rozkazy?? Dwa aku w gripie jednocześnie dają napięcie, czy jeden działa, a drugi jest w "zapasie"??Wybaczcie, ale naprawde już późno :P
A ja tak bardzo za pionowym spustem nie tesknię, szczególnie w tym wydaniu ponieważ
takie przełączanie i chowanie jakieiś diody wydaje się upierdliwe.
Mnie się marzy dobrze dopasowany i solidny battery pack- jak pisałem w innym wątku
przymierzałem taki firmy Hahnel.To straszliwa tandeta, ten tutaj wygląda zdecydowanie lepiej. Co do ceny szacuję, że na początek to będzie 380 zł![]()
Na które z moich pytań odpowiadzasz??Zamieszczone przez R
pewnie tak jak dotychczas...działa jeden, drugi zapas...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Tu nie ma żadnych nowości - działa identycznie jak przy wyzwalaniu z pilota. A tam nie ma czegoś takiego jak wciśnięcie do połowy. Nazwa grip w stosunku do tego wynalazku jest lekko na wyrost - to bardziej baterypack. Ale podpięcie tego do aparatu dla niektórych osób przyzwyczajanych do gripów w analogach pozwala na bardziej komfortową pracę związaną ze zmianą środka ciężkości aparatu itd.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami