Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Lata 20. lata 30....

Witajcie, moje drugie podejście na forum, zobaczymy co wy na to.

Zdjęcie daje do okolicznościowej bo: znalazłem się tam przypadkowo, okoliczność była na ślub.

1.

..:: edit

Poprosiłbym moderatora o przesunięcie tego może do fotografi ulicznej i reportażu, tam chyba będzie lepiej pasować.

..:: edit

Za radą lechupe poprawiłem kontrast:

2.

..:: edit 17.04.2008

Pozwoliłem sobie na małe przedłużenie budynku o kilka metrów, teraz mam cały samochód, nie wiem tylko czy o to chodziło osobom narzekającym na kiepskie cięcie samochodu.
    No i mam wrażenie, że chłopiec, który był wcześniej mocnym punktem zdjęcia teraz odszedł na dalszy plan. Może szerzej z lewej strony poprawiłoby tą sytuację? Mam też takie cięcie ale może zaprezentuje je poźniej. Czekam na Wasze opinie.

3.

Domyślnie Odp: Lata 20. lata 30....

byłoby ładnie gdyby nie:
    a/ fatalnie uciete auto
    b/ maly kontrast zdjecia
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Kontrast poprawiłem, a odnośnie cięcia... Robiłem je dokładnie z rogiem budynku, za którym wyłaniał się juz XXI wiek. Mogłbym ewentualnie ciąć bardziej w lewo...

Cytat Zamieszczone przez dziadu Zobacz posta
    Robiłem je dokładnie z rogiem budynku, za którym wyłaniał się juz XXI wiek. Mogłbym ewentualnie ciąć bardziej w lewo...
    Czyli po prostu przegapiłeś moment...

Kontrastowa wersja lepsza.
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

a mi się bardzie jpodoba bez podciągania kontrastu - ma dla mnie większy klimat, widac więcej szczegółów samochodu
    A może to mój budzetowy lcd ?
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Sytuacje wypatrzyłem z daleka, ale mialem przed sobą to pokonania jesczez ruchliwą ulicę więc czekanie na światła etc. Kiedy podszedłem bliżej już niestety odjeżdzał, miałem w sumie szczęśćcie, sekunda później byłoby po ptokach

Witam,

Pozwoliłem sobie na małe przedłużenie budynku o kilka metrów, teraz mam cały samochód, nie wiem tylko czy o to chodziło osobom narzekającym na kiepskie cięcie samochodu.
    No i mam wrażenie, że chłopiec, który był wcześniej mocnym punktem zdjęcia teraz odszedł na dalszy plan. Może szerzej z lewej strony poprawiłoby tą sytuację? Mam też takie cięcie ale może zaprezentuje je poźniej. Czekam na Wasze opinie.

3.

Pozdawiam
    dziadu

Uprawnienia umieszczania postów