Oba super, ale dwójka dynamiczniejsza. Pokazuje ten mały wulkan energii![]()
Szukaj
Oba super, ale dwójka dynamiczniejsza. Pokazuje ten mały wulkan energii![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Polecam. Kupisz na amazon.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Świetne zdjęcia!
D7200
Obie foty super!! 2-ka jakby bardziej wyrazista,mocno zwraca uwagę!!
D300s,T17-50,SB-800
świetnie zdjęcia... jak zwykle!
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
fajne
Styl usługowego zakładu fotograficznego w mieście średniej wielkości.
Tak sztuczne i wyreżyserowane, że trudno nawet mówić o portrecie.
Po co to wszystko? Dzieciaki są urocze w spontaniczności..
Nie będę się spierał o wielkość miasta, ale celem tej sesji była próba osiągnięcia poziomu studia zawodowego pod względem technicznym.
Nie jestem zawodowcem, ale się uczę świateł studyjnych i to chciałem osiągnąć. I jeżeli te zdjęcia są właśne na poziomie zawodowego studia, to tym bardziej jestem szczęśliwy. Jak osiągnę wystarczający poziom techniczny, to wtedy się będę bawić w "art".
Podaruj sobie na przyszłość tego typu durne komentarze. Jak masz coś konstruktywnego do powiedzenia na temat techniczny, to być może wysłucham jak to wystarczająco grzecznie i fachowo powiesz i jak trafisz na mój dobry humor. A jak nie to nie jestem zainteresowany jałowym paplaniem.
Zdjęcia super, zresztą jak zawszę, i jaka skromność.Swoja drogą ostatnio naroiło się od forumowiczów z małą ilością postów "gadających" z lekka dozą sarkazmu, a czasem nawet chamstwa, udając nie rzadko mistrzów co to nie jedną puszkę i galerie wykończyli
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
Skontaktuj się z nami