Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Domyślnie Osłona LCD do D50

Witam...

W końcu coś owego powstało... co z pewnością ucieszy wiele osób sam jestem na "krawędzi" zakupu i z pewnoscią zakupi sie owe "dzieło" i zobaczymy jak się spisuje...

Dla zainteresowanych link:
    http://www.foto-tip.pl/sklep/product...roducts_id=628

Pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Juz to widziałem jakiś czas temu. Szczerze mówiąc do mnie to nie przemawia. U dołu nie ma możliwości zapięcia więc łatwo jest zawadzić i można szybko urwać. Po drugie ciągłe otwieranie i zamykanie klapki przy robieniu fotek i podglądaniu efektu mnie by doprowadziło do nerwicy.
    just follow your dreams
    |D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|

Domyślnie

a tak btw - zwrociliscie uwage na jedynm ze zdjec prezentujacych oslonke zainstalowana juz na aparacie - D50 jest z gripem calkiem innym niz ten ktory obecnie jest w sprzedazy. Moze to ten o ktorym byla mowa jakis czas temu na forum z dioda sluzaca do wyzwalania migawki z pionu...

pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

kto wie, może... ale ta osłona ma według mnie jeszcze jeden minus, muszla oczna odsunięta jest dodatkowo od i tak małego, niezbyt jasnego wizjera. mi by to przeszkadzało

a na LCD mam naklejoną folię i narazie nie narzekam

Pozdr! MC
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Może ktoś sie poswięci dla społeczności, kupi i zrecenzuje
    NIKON forever

Domyślnie

znajdzie się odważny?
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Dla mnie osłona tego typu to kompletna lipa nieergonomiczna.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

ee, nie przyjmie się.
    Ja nie oklejam niczym ekranu i dobrze mi z tym, nie rysuje się. Trochę obycia ze sprzętem wyrobiło u mnie już ostrożność.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

Co innego lcd w kompakcie typu 5700 w górę albo G3 w górę, który się rysuje, a co innego lcd za szybą, jak w lustrzankach. Mnie się jeszcze nigdy LCD nie zarysował, a miałem już 4 puszki cyfrowe.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Jakiś fajniejszy grip na zdjęciach?

Osłona badziewna okropnie.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów