Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie upgrade LightRoom 1.4

Jak w temacie do pobrania ze strony Adobe.

Domyślnie

Uee.... Numerek nowej wersji napawał mnie optymizmem, że wprowadzili coś "większego", a tu znowu główną zmianą okazuje się dodanie obsługi nowych puszek, a reszta to drobne poprawianie już istniejących funkcji. Żadnych godnych uwagi nowości. Szkoda, oj szkoda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vincente Zobacz posta
    ... Żadnych godnych uwagi nowości. Szkoda, oj szkoda.
    Juz niedlugo ...

edit: A czego brakuje Ci w obecnym???
    Ostatnio edytowane przez Artur ; 15-03-2008 o 13:22

Domyślnie

Mi brakuje tylko pracy dwumonitorowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Mi brakuje tylko pracy dwumonitorowej
    Przede wszystkim. Dałbym też wiele za narzędzie do selekcji, ale spece z Adobe twierdzą, że ma je PS, więc LR nie będzie go miał. A szkoda, bo programik zyskałby wiele w moich oczach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    Juz niedlugo ...

edit: A czego brakuje Ci w obecnym???
    tego http://www.scottkelby.com/blog/2008/archives/932 ??

:P

Domyślnie

Znam to i sam mam nadzieje, ze choc czesc jego "zachcianek" znajdzie sie w nowej wersji, jak np. poprawka obecnego filtra na dzialajacy jak NoiseWare, o ktorym wspomina (wysmienicie dziala pod PS'em).
    Jednak w wiekszosci nie sa to narzedzia nowe, a tzw. podrasowanie starych, ktore i tak dzialaja bardzo dobrze.
    Nie wszystkie jednak chialbym widziec, jak np. lupa z apertue. Wg mnie jest niewygodna. Pokazuje zbyt male pole. Ale to juz indywidualna sprawa.
    Ostatnio edytowane przez Artur ; 16-03-2008 o 01:56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vincente Zobacz posta
    Przede wszystkim. Dałbym też wiele za narzędzie do selekcji, ale spece z Adobe twierdzą, że ma je PS, więc LR nie będzie go miał. A szkoda, bo programik zyskałby wiele w moich oczach.
    Trochę OT, ale jednak spytam: Czy są jakieś zalety (poza ceną) Lightrooma w porównaniu do tandemu Bridge + PS3?

Uprawnienia umieszczania postów