Szukaj
Fajnie, że chciało Ci się poprostować zdjęcia. Chyba dwójka mi się najbardziej podoba. Reszta to bardziej do albumu.
Pozdrawiam
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
fotografia to również chęć zobaczeniz czegoś .., to również CHĘĆ pokazania tego innym ... a to COŚ - to już tylko Twój wybór. Bardzo ciekawie .... słowem dobrze.
nr 2, 3 i 6 - ciekawe ale zastanowiłbym się nad b&w. Mogło by to wówczas wyglądać jeszcze ciekawiej.
pzdr
P.
Nierówne. Nie bardzo można traktować to jak całość, wypada potraktować jak zbiór pojedynczych klatek. A, że tak powiem, jako zbiór pojedynczych klatek, to nierówno.
A na poważnie: jeśliby patrzeć na te obrazki jak na zdjęcia architektury, to podobają mi się tylko 2 i 3. Dwójka jako pełne zdjęcie, jest ładne; trójka, jako detal też podejdzie. Mówię jako detal, bo trudno patrzeć na ten obrazek inaczej - urżnięte zarówno u dołu jak i u góry. A jako detal jeszcze mieści się w konwencji.
1, 5, 6, 7 jako poucinane i pozbawione kontekstu nie powalają - ale to moje zdanie, inni mogą mieć inne. Za to jedyne pozostałe nieurżnięte (czyli 4) jest niefajne.
Z całej stawki stawiam na dwójkę. Jest bardzo fajna i gdyby była jedyna, dałbym plusa.
Skontaktuj się z nami