Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 78

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lesiu999 Zobacz posta
    Mnie tam lata koło nosa czym robie zdjęcia i jaką to ma matryce (dla mnie w środku mogłaby być matryca choćby i samsunga), to ja robie zdjęcia a nie aparat.
    dokładnie. Kiedyś juz tez zadałem pytanie o to czy kto zna producenta śrubek którymi jest to wszystko skręcane. Co to ma za znaczenie. Poddostawcy to sprawa producenta. Ja mu ufam, że zrobi dobrą, przemyślaną konstrukcję (body, obiektywy, lampy), weźmie dobre podzespoły - i tylko o to chodzi. Kto w dzisiejszych czasach produkuje wszystko od A do Z?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Te sample, które zlinkował Shaolin nie powalają, ale to może być sprawa niefinalnego softu. Jak wyjdą egzemplarze seryjne, jeszcze może nas pozytywnie zaskoczą
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Fajne te nowe body Sony tylko te napisy na obudowach: "10,2 MEGA PIXELS", "14,2 MEGA PIXELS". Jak dla mnie wiocha na max.
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stn82 Zobacz posta
    Fajne te nowe body Sony tylko te napisy na obudowach: "10,2 MEGA PIXELS", "14,2 MEGA PIXELS". Jak dla mnie wiocha na max.
    No wiesz na amatorów działa magia megapixeli...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stn82 Zobacz posta
    Faktycznie wiocha Ale jak napisał JJJ na zwykłych szarych ludzi to działa, taki "chłyt matentingowy"
    M7000, M700si, KM D7, KM D7D,A-700,A-900,24-70,70-200,50/1,4,Hi-Matic E,X700 + 28/50/70-200, LX3

Domyślnie

Może to element strategii przyciągnięcia "kompaktowców", jak wcześniej zasugerował kaleid. Na obudowie kompakta zawsze dobrze było się pochwalić megapikselami
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

gdy ktos sie mnei pyta jaki mam aparat odpowiadam "lustrzanke nikona D80" nastepne pytanie jakie slysze brzmi to: "a ile ma mega pixeli?" Odpowiadam ze 10 i slysze "moj kompakt tez tyle ma" :P:P

czasami to nawet wspolczuje tym co maja d50/d70s - to tylko 6 mpx i ktos moglby stwierdzic ze w takim razie jego kompakt jest lepszy :P:P

ehh... wredny marketing

Domyślnie

Hehehe, u mnie tak właśnie jest Wszyscy widząc jak śmigam z D70, lampą na sankach i N18-35 z osłoną z przodu (dość duże bydle ) non stop się pytają ile to ma pikseli. Jak odpowiadam, że 'tylko' 6 to kręcą z politowaniem głową. Na szczęście tylko do momentu gdy zobaczą zdjęcia w porównaniu ze zdjęciami z ich kompaktów Wtedy mówię, że nie ilość się liczy ale jakość :P
    D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziuteczny Zobacz posta
    Przykład z kartami pamięci: kiedy już rynek prawie się ułożył i z czterech
    systemów kart zrobił się jeden, okazuje się że w telefonach Ericssona karty są
    niestandardowe, bo ma w nich udział Sony. Nie trzeba chyba dodawać, że nie tylko
    są dwa razy droższe, a jeszcze nie ma do nich takiej oferty czytników jak do
    SD/MMC.
    Chciałbyś Guzik prawda .

Domyślnie

to był cytat, nie ja to pisałem ale i tak się zgadzam, Sony to przedrożone złomy

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów