Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nowe puszki Sony!

http://www.dpreview.com/news/0801/08...lpha300350.asp
    Odchylany LCD. No, no.

Pozdrawiam
    Dlaczego BODY a nie korpus...?

Domyślnie

fajnie może i wzejdzie FX za 1500$

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Squier Zobacz posta
    Odchylany LCD. No, no.
    Hm... w Minolta A1 byl identycznie odchylany LCD (mniej wiecej w tych samych katach) i szczerze mowiac byl g... wart Albo sie robi pelne odchylanie + obracanie albo to nie ma sensu.

Domyślnie

Znowu wychodzi na to, że wykrakałem im na forum daaawno temu, że na profi to trzeba będzie poczekać. No i dobrze, że zaprzyjaźniłem się z Nikosiem.

Domyślnie

Ale zwróciliście uwagę na to, że w tych Sony działa normalny AF, a nie karykatura jak w kompaktach. To jest świetna rzecz. Brawo Sony .
    Pozdrawiam
    Marcin

Question A350 ma 14,2-megapikselowy sensor

Sony A350 ma 14,2-megapikselowy sensor !!!.
    Coś mi się wydaje, że Nikon będzie musiał zwiększyć swój magapikselowy sensor w Nikonie D3
    (... i to chyba szybciej niż się wszyscy spodziewają).
    Może właśnie z nowym pełnoklatkowym sensorem CMOS z efektywną ilością 24,81-megapikseli?.
    Janpiot

Domyślnie

pepek

nie wiem czy faktycznie miales minolte a1 ale fakt ze nie da sie tym krecic jest jak najbardziej przemyslany. ruchomy lcd sluzy tak naprawde do dwoch celow robienia zdjec z nad glowy i do makro. jesli dla ciebie odkrecenie lcd na bok jak w kamerach i kadrowania w ten sposob jest jedyny szluszny to wybacz ale do szpanowania sa lepsze urzadzenia.

Uprawnienia umieszczania postów