Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

jak dla mnie nic to nie zmieni... jeszcze dużo wody upłynie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    jak dla mnie nic to nie zmieni... jeszcze dużo wody upłynie...
    Dokładnie tak jak powiadasz, nie ma się czym podniecać, bo to dopiero nieśmiałe początki tego projektu, niemniej zapowiada się ciekawie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Bzdura i jeszcze raz bzdura...CS2 śmiga mi na wine od 01-10-2007 ... oczywiście pod ubuntu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bayzell Zobacz posta
    Bzdura i jeszcze raz bzdura...CS2 śmiga mi na wine od 01-10-2007 ... oczywiście pod ubuntu
    Przeczytaj dokładnie ten tekst, do którego odsyła link w pierwszym poście i dopiero odnieś się do zawartych tam informacji, a nie tak z grubej rury strzelasz.
    NIKON

Domyślnie

Dzięki programowi Wine możliwe jest już uruchomienie najpopularniejszego edytora grafiki firmy Adobe w linuksowych systemach operacyjnych - poinformowali twórcy projektu.

Trzy dni temu na stronie projektu Wine pojawiło się ogłoszenie o udostępnieniu najnowszej wersji programu, oznaczonej numerem 0.9.54. Listę zmian otwierała informacja o tym, że Photoshop CS/CS2 powinien działać w Wine.
    Chodzi mi głównie o to...ten kto to pisał chyba z linuxem do czynienia nie bardzo miał...a na pewno nie z wine

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Dokładnie tak jak powiadasz, nie ma się czym podniecać, bo to dopiero nieśmiałe początki tego projektu,
    Zajrzyj może do czeńdżloga wine, zanim napiszesz o nieśmiałych początkach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Zajrzyj może do czeńdżloga wine, zanim napiszesz o nieśmiałych początkach...
    Nieśmiałe początki współpracy z PS-em, mój drogi, nerwowy przyjacielu.
    NIKON

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Nieśmiałe początki współpracy z PS-em, mój drogi, nerwowy przyjacielu.
    Toteż mówię, żebyś zajrzał do changelog wine i poczytał.. archiwa postów z list dyskusyjnych użytkowników wine też wiele Ci powiedzą...
    Ostatnio edytowane przez pebees ; 28-01-2008 o 21:25

Uprawnienia umieszczania postów