Szukaj
U mnie wchodzi d70s z gripem, podpięty tamron 17-50, do tego 55-200 VR, sabinka 600, (kiedyś była jeszcze 50 1.8 i kit) i jest jeszcze sporo wolnych kieszeni.
Plecak jest dość głęboki, więc nie będzie raczej problemu z szkłami typu 70-200, a nawet jeśli nie wejdzie standardowo, to napewno wejdzie w poprzek.
W górnej trzymam 1.5 l butelkę wody (lub innego trunku), do tego jeszcze spory segregator A4 (ale wtedy wkładam go za tą część z sprzętem foto) i nie raz jeszcze jakieś drobiazgi.
A o reszcie kieszeni nie wspominam, bo za dużo dupereli itp.
Dzięki serdeczne
Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie
jak na razie moim faworytem jest Lowepro Fastpack 350
przyłącze się do tematu
a Tamrac Adventure 7 ? ma ktoś ?
czy do górnej części zmieści się ze 4 piwa i kawałek cienkiej kurtki przeciwdeszczowej ?
szukam takiego plecaczka żeby zabierać go na dalsze wypady, ostatnio jak byłem w kaukazie d70s siedział w kapturze po polarze małym plecaczku i obijał się o piwo, czaczę i chaczapuri
ewentualnie co polecicie żeby dołem weszło np d70s z jakimś szerokim kątem, lampa i parę pierdół cokina, górą to co napisałem wcześniej (ewentualnie zamiast piwa flacha i pieluchy dla malucha), żeby nosił się wygodnie przez wiele godzin, z zewnątrz jak najmniej kieszonek i najlepiej możliwość podczepienia statywu
Skontaktuj się z nami