Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 63

Wątek: Jaki plecak ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zorki Zobacz posta
    Masz ten plecaczek? Czy ma on pas biodrowy? Zastanawiam się właśnie nad jego kupnem i nie za bardzo to widać na fotkach.
    ma całkiem porządny z bocznym podparciem itp. Mogę wrzucić zdjęcia ale to jutro bo dzisiaj mam już dość aparatu
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    jakie plecaki Lowepro z linii Fastpack by jeszcze pasowały ?
    Ten jest największy, mieści się to co w stopce u mnie + zostaje miejsce powiedzmy na jadno małe szkło, wydaje mi się że nie ma sensu kupować mniejszego
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

U mnie wchodzi d70s z gripem, podpięty tamron 17-50, do tego 55-200 VR, sabinka 600, (kiedyś była jeszcze 50 1.8 i kit) i jest jeszcze sporo wolnych kieszeni.

Plecak jest dość głęboki, więc nie będzie raczej problemu z szkłami typu 70-200, a nawet jeśli nie wejdzie standardowo, to napewno wejdzie w poprzek.

W górnej trzymam 1.5 l butelkę wody (lub innego trunku), do tego jeszcze spory segregator A4 (ale wtedy wkładam go za tą część z sprzętem foto) i nie raz jeszcze jakieś drobiazgi.

A o reszcie kieszeni nie wspominam, bo za dużo dupereli itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KJO Zobacz posta
    ma całkiem porządny z bocznym podparciem itp. Mogę wrzucić zdjęcia ale to jutro bo dzisiaj mam już dość aparatu
    Jeśli byś mógł to, bardzo bym prosił.
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zorki Zobacz posta
    Jeśli byś mógł to, bardzo bym prosił.
    proszę

Domyślnie

Dzięki serdeczne
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

jak na razie moim faworytem jest Lowepro Fastpack 350

Domyślnie

przyłącze się do tematu

a Tamrac Adventure 7 ? ma ktoś ?
    czy do górnej części zmieści się ze 4 piwa i kawałek cienkiej kurtki przeciwdeszczowej ?

szukam takiego plecaczka żeby zabierać go na dalsze wypady, ostatnio jak byłem w kaukazie d70s siedział w kapturze po polarze małym plecaczku i obijał się o piwo, czaczę i chaczapuri

ewentualnie co polecicie żeby dołem weszło np d70s z jakimś szerokim kątem, lampa i parę pierdół cokina, górą to co napisałem wcześniej (ewentualnie zamiast piwa flacha i pieluchy dla malucha ), żeby nosił się wygodnie przez wiele godzin, z zewnątrz jak najmniej kieszonek i najlepiej możliwość podczepienia statywu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    przyłącze się do tematu

a Tamrac Adventure 7 ? ma ktoś ?
    czy do górnej części zmieści się ze 4 piwa i kawałek cienkiej kurtki przeciwdeszczowej ?

szukam takiego plecaczka żeby zabierać go na dalsze wypady, ostatnio jak byłem w kaukazie d70s siedział w kapturze po polarze małym plecaczku i obijał się o piwo, czaczę i chaczapuri

ewentualnie co polecicie żeby dołem weszło np d70s z jakimś szerokim kątem, lampa i parę pierdół cokina, górą to co napisałem wcześniej (ewentualnie zamiast piwa flacha i pieluchy dla malucha ), żeby nosił się wygodnie przez wiele godzin, z zewnątrz jak najmniej kieszonek i najlepiej możliwość podczepienia statywu
    Do tamraca do dolnej części zmieści się aparat z gripem i podpiętym obiektywem (np sigma 27-70/2,8 czyli dość duży obiektyw) dodatkowe tele i lampa. Do górnej części albo cztery browary albo kurtka -)
    pozdrawiam

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawko28 Zobacz posta
    Do górnej części albo cztery browary albo kurtka -)
    pozdrawiam
    Zawsze masz wybor Ja tam osobiscie obstawiam praktyczna linie SlingShot i poszukuje takiego wlasnie. Kumpel ma i mnie zarazil Rozwaz jeszcze ta alternatywe

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów