Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38
    Zbanowany
    Miasto
    Łódź

Domyślnie D30..D70... odradzaja ... doradzaja...

Witam chciał bym kupić lustro myślałem nad d40 lecz strasznie mi go odradzali na innym forum oraz w sklepie ... Myślałem również nad d70 lecz szkoda ze w sklepach już nie jest dostępny... a zależy mi na nowym aparacie ...
    Chciał bym robić zdjęcia macro i jeśli można tak nazwać to 'podstawowe' oczywiście z biegiem czasu będą bardziej zaawansowane zdjęcia.... (dla amatora)...

Proszę o racjonalne wypowiedzi szukałem na forum ale nic satysfakcjonującego mnie nie znalazłem ...

Pozdrawiam !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sToh Zobacz posta

Proszę o racjonalne wypowiedzi szukałem na forum ale nic satysfakcjonującego mnie nie znalazłem ...

Pozdrawiam !
    Poszukaj jeszcze raz

Zbanowany
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

2000 zł mam xD

Domyślnie

Używane D50 + N18-70 + zostanie ci troche na drobiazgi?

Zbanowany
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

kurde Tylko tu jest zonk ponieważ chce nowy aparat ... chce go kupić gdzieś na Raty w jakimś masowym sklepie Typu MM lub Electroworld....

Domyślnie

A tak naprawdę co jest złego w używanym? Z nowych to kasy wystarczy ci tylko na d40(x)+kit z którym jak wiadomo nie współpracują obiektywy bez silnika. Ja nawet torbę w której noszę sprzęt mam używaną Gdybym chciał mieć wszystko nowe to pewnie focił bym nadal kompaktem. A tak mam puszkę z własnym silnikiem af a i optycznie nie jest źle. Używany aparat jeśli był dobrze traktowany i ma mały przebieg posłuży ci na bardzo długo. Poprzeglądaj naszą giełdę lub od bidy allegro, nierzadko można nawet natrafić na egzemplarz który jeszcze jest na gwarancji. Naprawdę proponuje przemyślenie zakupu używanego

Zbanowany
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

lecz mysle ze d40 na sam poczatek by wysatrczylo... nowy hmmm ... poprostu nie mam fizycznie 2000zl chcial bym kupic aparat na raty xD wyczailem ze elekro... do d40 dodaja torbe i karte 2gb extreme III czy jakos tak za free atrzeba wydac 1699 czy cos ...

Domyślnie

Popatrz sobie w jakim stopniu będą zmieniał się raty przy większym zestawie - może porwij się na droższy zestaw, a na dłuższy okres weź raty. Ja pominąłbym D40x z powodów wymienionych przez szanownych przedmówców. Zdecydowanie brakuje w nim śrubokręta - to wyklucza używanie AF z całą górą przyzwoitych cenowo starszych szkieł

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów