Close

Strona 29 z 39 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 386

Domyślnie

http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...67#post2810467

Nie miałem możliwości porównania tych dwóch pasków. Podobnie jak Ty, jakiś czas temu stałem przed podobnym dylematem. Wybrałem Aircell, bo chyba był tańszy
    W opisie jednej aukcji widzę, że jego długość to ok. 120 cm, czyli tyle co zwykły Matin. Wersja ++ ma dodatkowe ponad 20 cm.

Nie ma ani grama metalu, ani niczego metalopodobnego. Na zdjęciach w aukcjach Matina, też nie wygląda, żeby miał metalowe elementy.

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź.
    Wysłałem pytanie na PW.

Domyślnie

http://allegro.pl/pasek-neoprenowy-a...563290889.html

Witam trochę odświeżę zastanawiam sie nad tym paskiem mam 174 wzrostu więc niewiele Kolega przy prawie 2m na zdjęciu pokazał ,że jest on b długi boje się jednego tych zapięć plstikowych ,że puszczą , a szycie pasków też jakoś mnie nie przekonuje nici zawsze moga się snuć dlatego wpadłem na pomysł ,że przy moim wzroście gdyby poprostu odciął te plastiki i normalnie zapiął aparat też by było tylko wtedy boje się ,że za krótki będzie czy ktoś robił może taki eksperyment już ????? i może coś po dłuższym użytkowaniu owego pasa wypowiedzieć
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Zapięcia trzymają, też się ich obawiałem, ale są wystarczająco solidne, żebym musiał się obawiać.
    Może mój op/tech jest mocniejszy...
    Z drugiej strony, pasek przecież tylko podtrzymuje, a nie utrzymuje ciężar jak na wieszaku:P Mój spokojnie utrzymuje d700+sigme 70-200/2,8 (dość ciężka) i sb-800. Użytkuję już rok czasu i nie widzę żadnych oznak zużycia, snucia, czy pękania.
    Tak na marginesie-nie widzę sensu kupować drogiego paska i ucinania jakichś elementów z niego...
    | D800 | D700 | 14-24 | 24-70 | 70-200vr2 | 35 | 50A | S85 | 3x SB900 |3x SB800 | Phottix Odin

Domyślnie

Dobry, sprawdzony i tani - Matin. Wygoda w noszeniu ciężkiego sprzętu. D3-ka z 24-70 i lampką bez problemu i komfortowo nosisz przez wiele godzin
    Nikon Z6_2, N Z35/1.8S, Viltrox AF 85/1.8_II, Angelbird CFexpress 512GB, SanDisk SDXC 128GB, plecak i torba +filtry UV

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorze/ale niech będzie że z Bdg ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarq Zobacz posta
    Dobry, sprawdzony i tani - Matin. Wygoda w noszeniu ciężkiego sprzętu. D3-ka z 24-70 i lampką bez problemu i komfortowo nosisz przez wiele godzin
    jak najbardziej mogę się zgodzić, najprostszy Matin znakomicie daje radę, zero wrzynania się w szyję, brak zapięć/ew. elementów które mogą spowodować upadek, komfort użytkowania bez porównania lepszy niż ten który dają paski dołączane do aparatu przez producenta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabboni Zobacz posta
    jak najbardziej mogę się zgodzić, najprostszy Matin znakomicie daje radę, zero wrzynania się w szyję, brak zapięć/ew. elementów które mogą spowodować upadek, komfort użytkowania bez porównania lepszy niż ten który dają paski dołączane do aparatu przez producenta
    o tym mowa ????

http://allegro.pl/pasek-neoprene-43m...552088169.html

Domyślnie

@LordRamzes
    Jeszcze nie kupiłeś? :P
    D700 ¦ MB-D10 ¦ N24-70/2.8 ¦ N50/1.8G ¦ N85/1.8G ¦ YN560-III ¦ thinkTANK photo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olsza Zobacz posta
    @LordRamzes
    Jeszcze nie kupiłeś? :P
    właśnie nie bo ciągle tamten mi nie daje spokoju nie chcę go szyc a jak ego matina tak polecacie bardzo to może tego przynajmniej pewny choć tamten bardziej solidniej wygląda bardziej miekki się wydaje

Domyślnie

Ja też podchodziłem do zakupu paska jak do jeża. A może ten, a może tamten? W końcu się zdecydowałem na Matina.
    Nie żałuję. Wygląda bardzo porządnie. Dobrze uszyty, nic się nie pruje. Plastikowe klamerki sprawiają dobre wrażenie. Nic mi się nigdy nie odpięło. Jeśli chodzi o komfort użytkowania, w porównaniu z oryginalnym Nikonem, to niebo a ziemia.

Strona 29 z 39 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów