Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Nikon D80 , a Canon 40D

Witam
    Jak nie masz kasy? żeby przeskoczyć na D300 to proponuję zamianę z D80 na 40D róznica w obrazowaniu bardzo istotna nie wspominając o wysokim iso.
    Mam 40D od paru dni i jestem zadowolony inna plastyka foty- mniej cukierkowa , aczkolwiek obiektyw 28-135 iS nie należy do ostrych i często kitowym Nikorem 18-70, uzyskuje ostrzejsze fotki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maras1971 Zobacz posta
    Witam
    Jak nie masz kasy? żeby przeskoczyć na D300 to ...
    ...
    a)... to ja proponuję kredycik - na dziesięć ratek - nawet nie poczujesz
    b) nie ma co sobie z gara odejmować - d80 też robi świetne foty ... pozbierać 3-4 miesiące i kupić bez ciśnienia.
    c) sprzedać telewizor, dołożyć i kupić d300 - ale co to da ?
    d) może od razu sprzedać samochód i kupić d3 - same korzyści - nie będziesz musiał na paliwo wydawać, ubezpieczenia, wymiany bieżące ... i dla zdrowia lepiej.
    e) ale tak wogólę to oso chodzi...?

Domyślnie

Poza tym nie rozumiem tekstu "przeskoczyc na D300".
    Jak nie mam kasy to wcale nie przeskakuje na cos wyzszego, a nie szukam alternatywy w innym systemie.
    To dobre dla gadżeciaży... co pol roku zmiana systemu, bo akurat dana firma wypuscila w danej chwili fajny korpus.
    Za pol roku inna wypusci cos nowego i znow przesiadka? Czysty idiotyzm jak dla mnie.
    W tej chwili nawet mozliwosci D80 nie wykorzystuje, a jak bede mial kiedys nadmiar gotowki to wtedy sie zastanowie nad D300, czy moze nad czymś w stylu D90 (bo szybciej takowy bedzie niz sie spodziewamy).

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maras1971 Zobacz posta
    Witam
    Jak nie masz kasy? żeby przeskoczyć na D300 to proponuję zamianę z D80 na 40D .....
    Co ty chłopie, chcesz ludzi nawracać? Jak się nudzisz,to kolęduj ludziom po domach....

Domyślnie

Wydaje mi sie ze był już identyczny temat od tego samego kolegi i post identycznie napisany. A może to Troll ???
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mir Zobacz posta
    Wydaje mi sie ze był już identyczny temat od tego samego kolegi i post identycznie napisany. A może to Troll ???
    Ostatnio jakas plaga normalnie. Coraz wiecej idiotycznych tematow... Jestem jeszcze w stanie to zrozumiec, jak w profilu u kogos widnieje wiek np. 15 lat.... Ale ostatnio kilka razy sie zdziwiłem (patrząc w profil), ze "stare chłopy" takie idiotyzmy wypisują, ze az strach...

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mir Zobacz posta
    jest, jest: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=44687

wszędzie szuka poparcia dla swojego wyboru jakim jest 40D, a tu kiszka.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ostatnio jakas plaga normalnie. Coraz wiecej idiotycznych tematow... Jestem jeszcze w stanie to zrozumiec, jak w profilu u kogos widnieje wiek np. 15 lat.... Ale ostatnio kilka razy sie zdziwiłem (patrząc w profil), ze "stare chłopy" takie idiotyzmy wypisują, ze az strach...
    heh odniosłem to samo wrażenie . No cóż sezon ogórkowy - znaczy się święta , prezenty itd.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Panowie, to że nie kumacie tekstu to do szkoły, stwierdzam fakt ,że D80 odbiega dużo w obrazowaniu i wysokim iso do 40D i to jest dobra alternatywa dla tych jak chcą mieć coś lepszego od D80. Niektórzy z was widzę są prawdziwymi POLAKAMI. Dlatego uważam ,że wątek się wyczerpał !!!!!!!!!!!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów