Close

Strona 25 z 27 PierwszyPierwszy ... 152324252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 261

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aldus Zobacz posta
    Wczoraj widziałem w Saturnie we Wrocławiu całą stertę kart z napisem Phase One na opakowaniu, czyli zawierających klucze do C1_4. Chyba były to karty 2 i 4 GB, cen w tej chwili nie pamiętam. Jutro będę w tamtych stronach. Jak ktoś jest chętny, proszę pisać na PW, najlepiej podając nr tel.
    Witam, zakupilem sobie dzis w Saturnie w Gdansku jeszcze jedna kare Sandiska CF 2GB z C1 za 119zl.
    Widziałem, ze jest jeszcze pare sztuk SD ale glownie 1GB w cenie 79zl i 99zl CF.
    pixel 4a

Domyślnie

zamówiłem dzis w Krakowie 1 sz 1 MB za 50 zeta bo w sumie chodzi mi o kody.Mam nadzieje ze nie przedawnią sie skoro jeszcze karty sa.

Domyślnie

Kody sie nie przedawniaja.

Moim zdaniem sporo porpawili w stosunku do wersji 3.7.x, przede wszystkim szybkosc (ale mam oba kompy na Intelu, pelnych P4 z HT).

Pzdr
    Klaudiusz

Domyślnie

karta przyszła Sandisk III 1 GB bo chodziło mi tylko o kody. Jedyne 50 zł i zaraz ta karte pcham na allegro. tylko jak sprawdzic czy ktos tych kodów wczesniej nie wykorzystał? nie aktywujac programu na nich.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszeg Zobacz posta
    tylko jak sprawdzic czy ktos tych kodów wczesniej nie wykorzystał? nie aktywujac programu na nich.
    zarejestrować program..?

Domyślnie

ja mam aktywowany program z kodów z wczesniejszej karty ale chyba juz skonczyły sie ich mozliwosci bo nie moge aktywowac na drugim kompie. Ta karte kupiłem by miec kody w razie gdy padnie system lub cos w tym rodzaju i poprzednie juz nie zadziałaja.

Oszczędny w słowach Awatar svistakk
    Miasto
    Rzeszów i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszeg Zobacz posta
    ja mam aktywowany program z kodów z wczesniejszej karty ale chyba juz skonczyły sie ich mozliwosci bo nie moge aktywowac na drugim kompie. Ta karte kupiłem by miec kody w razie gdy padnie system lub cos w tym rodzaju i poprzednie juz nie zadziałaja.
    To wtedy piszesz maila do supportu i oni odblokowują Ci możliwość nowej aktywacji - sam tak miałem kiedy zmieniałem Maca - jedna aktywacja była na PC, druga na iBooku - potem dorobiłem się nowego laptopa i grzecznie poprosiłem support phase one o możliwość aktywacji, wyjaśniając całą sprawę - następnego dnia dostałem maila z informacją, że mogę już aktywować program. Teraz widziałem, że pojawiła się opcja w panelu użytkownika na stronie phase one i w programie, umożliwiająca dektywację programu przed np. reinstalacją systemu...
    Zabawy w światło-rysowanie

Domyślnie

A ja mam dwa pytania. Czy jak chcę przeinstalować system to powinienem deaktywować program? A drugie pytanie, to czy macie przycisk customize (do konfiguracji przycisków). Jest w instrukcji a ja go nie mam. Powinien być w prawym górnym rogu, nie ma też żadnego skrótu (sprawdzałem w instrukcji). Bardzo mi się nie podoba ustawienie przycisków, bo nie wszystko jest widoczne. Może to kwestia rozdzielczości monitora, mam 15,4'' (1024x800). Pomożecie?
    Już wiem, że ta opcja jest niedostępna na pc...
    Ostatnio edytowane przez koniksk ; 22-03-2008 o 10:02 Powód: google
    D750
    flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koniksk Zobacz posta
    Bardzo mi się nie podoba ustawienie przycisków, bo nie wszystko jest widoczne. Może to kwestia rozdzielczości monitora, mam 15,4'' (1024x800). Pomożecie?
    Bardzo mi sie nie podoba to, ze nie moge moim samochodem przewiezc 20 workow cementu (tylko 3). Moze to kwestia wielkosci mojego samochodu -- mam Peugeota 307 CC. Pomozecie?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Nie no ekstra odpowiedź. Troche dziwne jest dla mnie, że część okna nie mieści się na ekranie, nie widać ich. Trzeba wtedy np. wyłączyć pasek narzędzi, włączyć autoukrywanie paska narzędzi w win xp żeby zobaczyć co jest pod CURVE. Czy ty też musisz w swoim 307 CC ukryć drzwi przednie żeby otworzyć bagażnik? Czy mam rozumieć, że nie da się pracować na takim monitorze tylko przynajmniej 17''?
    D750
    flickr

Strona 25 z 27 PierwszyPierwszy ... 152324252627 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów