Close

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 261

Domyślnie

Leszeq, po prostu nie źle zrozumiałeś. Ja na pytanie - jakie parametry ostrzenia ustawiam odpowiedziałem, ze ostrzenie zostawiam sobie na koniec. Na koniec - czyli koniec całej edycji... i nie w C1. Dlatego postawiłem "ptaszka" przy "disabled"...

Poza tym mam pytanie do Gawronnka - czy w CaputureOne 4 można tak jak w C1 v.3.7.x ustawiać podgląd w pionie i w poziomie, w zależności od obrabianego zdjęcia?

Domyślnie

teraz juz zaczaiłem Gawronek crop działa tak jak chciałem dzieki. Czereśniak jesli dobrze rozumiem to da sie wszytko sie da

Domyślnie

Fajowo - ale jak?

Oszczędny w słowach Awatar KONRADOO
    Miasto
    Aleksandrów Łódzki

Domyślnie

Chciałbym kupić Capture4 LE na płycie???Czy istnieje taka możliwość???

Domyślnie

zobacz sobie w programi skróty jest tam cos w pdf chyba w helpie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czereśniak Zobacz posta
    Poza tym mam pytanie do Gawronnka - czy w CaputureOne 4 można tak jak w C1 v.3.7.x ustawiać podgląd w pionie i w poziomie, w zależności od obrabianego zdjęcia?
    szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Leszeq - dziękuję !!!

Ctr+Shift + B
    Gawronnek - sorry, jesli Ci zamieszałem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KONRADOO Zobacz posta
    Chciałbym kupić Capture4 LE na płycie???Czy istnieje taka możliwość???
    Ja mam wersję pudełkową, więc istnieje.

Domyślnie

A ja mam do userów nastepujące pytanie : która wersja Waszym zdaniem - Capture One v. 3.7.x czy Capture One v. 4 jest lepsza (obsługa, intuicyjność, możliwości, efekt końcowy w postaci wywołanej foty, zalety, wady, itp.). Moim zdaniem za v.4 przemawia szybkość, niezła automatyka, bardzo dobre jakościowo zdjęcia (według mnie nieznacznie - ale jednak - lepsze niż przy użyciu v.3.7.x), nowoczesny interfejs... Brakuje mi natomiast możliwości przeglądania fot przy użyciu pokrętła myszy, tak jak miało to miejsce w v. 3.7.x. (tu trzeba albo kliknąć na zdjęcie lub uzyć klawiatury)... i to chyba jedyna wada.

Domyślnie

Nie wracam juz do starszej wersji chyba ,że do plikow z D200. Pliki z D300 niestety tylko v4 wiec nawet sie nie zastanawiam.Przyzwyczaiłem sie juz do nowego i dzieki temu forum doszedłem do kilku funkcji o ktorych nie miałem pojęcia. Powiem ,że wypuszczam gotowce z C1 v4 i mnie to cieszy.

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów