Dzieńdobry![]()
chciałem się tylko przywitać... bo to mój pierwszy post tutu
I pochwalić...
Wczoraj sprzedałem E500 i czekam na d70s + 50 mm![]()
I się cieszę... I radością się dzielę![]()
Szukaj
Dzieńdobry![]()
chciałem się tylko przywitać... bo to mój pierwszy post tutu
I pochwalić...
Wczoraj sprzedałem E500 i czekam na d70s + 50 mm![]()
I się cieszę... I radością się dzielę![]()
fragles, tu się spytam: a co Cię do tego skłoniło?
Teraz Cię tolibowie zjedzą na surowo![]()
Skłoniło mnie spotkanie warszawskiej grupy Cyberfoto i Nikon GARY'ego... Potrzymałem go łapie, popstrykałem... a jak wróciłem do domu to wlazłem na allegro i zapodałem aukcję sprzedającą Olka![]()
Przyjemność z samego fotografowania jest dużo większa jeżeli fotografujesz Nikonem d70s w porównaniu do E500 (KTÓRY NIE JEST ZŁYM APARATEM) - d70s pewnie ma jeszcze kilka innych zalet ale o tym się przekonam jak go wezmę w obroty.
RAF... no gadżeciarz jestem i tyle... co tu gadać...
widzę, że podobnie jak ja zachorowałeś na Nikosia. Sprzedałem swoją Minoltę i trzymam teraz w łapkach 70s- sama radość
Toś zamienił....Zamieszczone przez RAF
Cynio,
??
[ Dodano: Sro 25 Sty, 2006 ]
kubalmar,
się robi
no ba!!
a tak w ogóle to o mojej kulturze najlepiej świadczyłoby, gdybym jednak nie wystawiał tu avatarka z Olympusem hehe![]()
zmienię... obiecuję...
Witaj na forum![]()
A tak na marginesie to chyba nie ważne czym fotografujesz ale jak![]()
Ale, według mnie dokonałeś dobrego wyboru.
D70 Sebastian Grodzicki
Skype "groseb"
gg 1519367
groseb,
dokładnie tak
ale jeżeli jeszcze dodatkowo miło się fotografuje TYM CZYMŚ co się trzyma w łapie to jest chyba jeszcze fajniej
na razie moje najlepsze, dotychczasowe dokonania są tu (część z Soniacza, a większość z E500):
http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.ph...01691efd2f2fd5
Witaj na forum Fralgles
Ps. Cynio, rozumiem że znów masz tak wiele do powidzenia ? Ty to naprawdę chodząca elokwencja jestes... strach się bać...Toś zamienił....
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Skontaktuj się z nami