Szukaj
Zastanawiam się ..ogladając takie zdjęcia "jak Oni to robią?"
Chodzi mi o fotografię od strony technicznej ,natura sama w sobie jest piękna .
Kiedyś myslałem że to kwestia sprzętu jednak okazało się że nie.
Pozdrawiam i życzę pięknych ujęć .
Nikon D80
Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
... oraz dużo wolnego czasuhttp://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436
No piękne...
Mi się bardzo podoba
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
Ło matko! Wywali się! na jednej nodze i jeszcze szyja mu się złamała jakby!Akrobata!
Twoje światełko mnie urzeka, tam zawsze jest takie miękkie (żółte jakby hihihi) oświetlenie czy trzaskasz te zdjęcia o jakiejś jednej "specjalnej" porze?
Pzdr
Maja
Pozdrawiam
Maja
Kolejne z serii "miodzio"![]()
FX/DX/CX/www
shaolin-ale czarujesz !!!![]()
Zdecydowanie nie podoba mi się tytuł.....jest bez związku ze zdjęciem.Ptaszor ma wyrażnie brudne skrzydło...Make-up zawiódł..?......Tak...to ta plamka na szarym.....Przed sesją trza odkurzyć....
Pzdr
Andrzej
..Następna piękna fota.....dużo tych czapli tam hodujesz..?..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Efexor, dzieki![]()
Maja, na takie swiatlo czekalem jakies 8 miesiecy, a ze to byl slepakowy dzien to pare zdjec sie strzelilo
Marku, dzieki![]()
Janusz, przeczytaj post Andrzeja - jego nie da sie zaczarowac... lobuza jednego...![]()
Andrzej, tak tak o Tobie mowie :P jemu ta plamka nie przeszkadzala bo grzebal sobie tylko w klacie... moze szukal portfela![]()
![]()
Dzieki za komentarze![]()
Marcin, ile Ty jeszcze "tego" masz? Tak się dziś nad tym zastanawiałemOczywiście nie mam nic przeciwko temu by oglądać nadal serię "miodzio"
Pozdrawiam.
Aha, dziś "odzyskam" statyw, więc będę mógł spróbować "Małego księcia" tylko nie mogę trafić na pogodę, jak siedzę w pracy mam słońce, jak jest weekend to obowiązkowo pochmurny, mglisty i deszczowy.
FX/DX/CX/www
Skontaktuj się z nami