Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nowe ceny na Goldphoto

Milo mi dac znac ze statywy Goldphoto sa u nas znowu dostepne, wielu forumowiczow dopytywalo sie o nie wiec chyba wiadomosc Was ucieszy. A jeszcze bardziej uciesza nowe ceny zarowno na statywy jak i glowice. Wszystko tutaj:
    http://www.foto-tip.pl/sklep/index.php?cPath=58
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

no fajnie właśnie kupiłem to i owo i troche przepłaciłem echh
    pozdrawiam
    ff

pebees
    Gość

Domyślnie

Wszelkie dyskusje na temat firmy itd. proszę prowadzić w odpowiednich wątkach w Cafe, polecam itp, nie tutaj.

Domyślnie

Akurat wczoraj rozpadł się mój leciwy statyw
    Mam nadzieję, że rabat dla forumowiczów jeszcze funkcjonuje

Domyślnie

a kiedy batterypacki do d70s będą w promocji?
    :P
    D300 + kilka szkiełek + lampa + statyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskud Zobacz posta
    a kiedy batterypacki do d70s będą w promocji?
    :P
    Przeciez są w promocji...

ja tam nigdy nie miałem problemu z rabatem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Xathloc Zobacz posta
    Mam nadzieję, że rabat dla forumowiczów jeszcze funkcjonuje
    Kupowałem już kilka razy u nich różny sprzęt, albo pytałem o cenę, niestety zawsze dostawałem wiadomość, że akurat na ten sprzęt rabatu nie ma. Ostatnio już nawet nie odpisują na e-mail, lub PW gdy pytam o zniżki Zakupy/pytania dotyczyły różnego sprzętu - od obiektywów, przez gripy po filtry.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Kupowałem już kilka razy u nich różny sprzęt, albo pytałem o cenę, niestety zawsze dostawałem wiadomość, że akurat na ten sprzęt rabatu nie ma. Ostatnio już nawet nie odpisują na e-mail, lub PW gdy pytam o zniżki Zakupy/pytania dotyczyły różnego sprzętu - od obiektywów, przez gripy po filtry.
    Witam

Na gripy, filtry i inne zabawki jest i zawsze bylo 5% dla uzytkownikow forum nikona. Z 5% rabatem moze byc tylko problem np. przy obiektywach o czym pisalismy od razu, bo na obiektywach to czesto nawet nie ma 5% marzy. Wystarczy zapytac mailem i odpowiedz na pewno przyjdzie. Jak nie ma odpowiedzi, to znaczy, ze nie dostalismy maila lub nasz odpowiedz z jakiegos powodu nie dotarla.
    Wszystkie te rabaty dotycza oczywiscie zakupow przez sklep, nie przez allegro o czym tez juz kilka razy pisalismy. Niestety allegro zbyt duzo zdziera na prowizjach i roznych oplatach, zeby mozna bylo tam jeszcze rabaty dawac.
    Ostatnio edytowane przez foto-tip.pl ; 04-12-2007 o 09:08
    pozdrawiam
    Hubert Adamczyk
    www.foto-tip.pl

Uprawnienia umieszczania postów