Close

Strona 14 z 19 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 185

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturherda Zobacz posta

Panowie, wazne bysmy mieli wyrozumialosc jedni dla drugich i szanowali wybory innych, bo prawde mowiac kazdym aparatem mozna wykonac najlepsze zdjecia
    i ja sie z tobą zgadzam tym razem
    czasami załuję, że się daje wciągnąc w wątki sprzętowe, bo też jestem zdania, że główną rolę gra umiejętność posługiwania sie tym co się ma, a udzielanie sie w wątkach technicznych może sprawiac mylne wrażenie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    i ja sie z tobą zgadzam tym razem
    czasami załuję, że się daje wciągnąc w wątki sprzętowe, bo też jestem zdania, że główną rolę gra umiejętność posługiwania sie tym co się ma, a udzielanie sie w wątkach technicznych może sprawiac mylne wrażenie.
    A w ogole, ze mysmy sie w koncu jakos zgodzili to cud na forum, hahahaha

pozdrawiam
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Tyle ze to jest S300-800 a nie 1200/5.6...
    Ekwiwalent :P

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

:P

Ale za to leci kolejny plus dla Olka...

Domyślnie

Uwielbiam przyglądać się dyskusjom nt. Olympusów, prowadzonych na "wrogich" forach sprzętowych.
    Dowiaduję się wtedy takich nowinek że ho ho
    I zaczynam zastanawiać się, czy czasami szubrawcy z jarkomu nie sprzedali mi jakiegoś innego sprzętu, przyklejając na body naklejkę Olka Dawno już bowiem powinienem pogrążyć się w szumie, pociąć się z braku możliwości uzyskania małej GO, codziennie płakać nad matrycą wielkości paznokcia i brakiem perspektyw dot. FF. O braku sensownych szkieł, nierozwojowości systemu i podobnych nie wspominając.

Czekam na ciąg dalszy, tymczasem zdjęcia wykonane antycznym olkiem E-1 podczas niedzielnej WOŚP, po zmroku, przy świetle witryn sklepowych, na ISO 800 (przepraszam że nie odszumiane); przyciąłem do formatu nikonowego żeby choc to się spodobało
    pzdr
    http://img510.imageshack.us/img510/8...dpieskazy3.jpg
    http://img135.imageshack.us/img135/231/crossgirltb7.jpg

PS. Więcej loozu Panowie. Obiektyw nie jest przedłużeniem penisa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    Czekam na ciąg dalszy, tymczasem zdjęcia wykonane antycznym olkiem E-1 podczas niedzielnej WOŚP, po zmroku, przy świetle witryn sklepowych, na ISO 800 (przepraszam że nie odszumiane); przyciąłem do formatu nikonowego żeby choc to się spodobało
    pzdr
    http://img510.imageshack.us/img510/8...dpieskazy3.jpg
    http://img135.imageshack.us/img135/231/crossgirltb7.jpg
    Okropne. Te placki zamiast włosów dziewczyny to wina szumu czy też skutek płytkiej GO

PS. Więcej loozu Panowie. Obiektyw nie jest przedłużeniem penisa.
    Powiedz to kolegom
    Ostatnio edytowane przez th3big ; 15-01-2008 o 12:02

Domyślnie

...Obiektyw nie jest przedłużeniem penisa.
    To tak z autopsji, czy robiłeś jakieś badania...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez th3big Zobacz posta
    Okropne. Te placki zamiast włosów dziewczyny to wina szumu czy też skutek płytkiej GO

Powiedz to kolegom
    nie-u-my-cia

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    To tak z autopsji, czy robiłeś jakieś badania...?
    Oczywiście że z autopsji. Ale może to wina tego, że w 4/3 są mniejsze obiektywy (za małe)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez th3big Zobacz posta
    Nie jest to przyjacielu ani wina jednego, ani drugiego. E1 jest sprzetem leciwym - ale jarym , zrob w tych samych warunkach zdjecie czyms z tamtych lat i porownaj - pokaz mi roznice majace wplyw na zdjecie. Ja tak robie i roznic nie widze

pozdrawiam
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturherda Zobacz posta
    Nie jest to przyjacielu ani wina jednego, ani drugiego. E1 jest sprzetem leciwym - ale jarym , zrob w tych samych warunkach zdjecie czyms z tamtych lat i porownaj - pokaz mi roznice majace wplyw na zdjecie. Ja tak robie i roznic nie widze

pozdrawiam
    Nie da się już czytać takich tekstów. To co jest odpowiedzialne za gównianą jakość zaprezentowanych przez mariush'a fotek? W E-1 ISO wyższe jak 400 to dramat z czego wszyscy doskonale sobie zdają sprawę. Nie wciskaj mi farmazonów przyjacielu. Miałem e-system przez trzy lata. Nie miałem innej puchy e-systemu jak E-1. Wiem jak dobre efekty można uzyskać z E-1 na niskich czułościach i jak beznadziejne na ISO wyższym niż 400.

Co Ty tam robisz i co widzisz to mnie lotto.

Strona 14 z 19 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów