Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Domyślnie

No to mocno demonicznie widzę kolego było ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    odnosnie zartow (...) podszedl do zespolu i zapytal ze zdziwieniem:
    - panowie, czemu jestescie tacy smutni, przeciez podpisaliscie wielki kontrakt, inni sie cieszá, skaczá z zachwytow, a wy jacys tacy przygnébieni
    IMMORTAL na to:
    - my nie jestesmy smutni, my jestesmy IMMORTAL

To się dopiero nazywa wierność własnej ideoligii, a nie jakiś plastik - fantastik typu Doda

Domyślnie

Z tym Immortalem - lol, niezłe. Swoją drogą ekstra sprawą jest to, że właśnie Immortal wrócił do koncertowania, tak samo jak Emperor (chyba, że w ostatnim przypadku było to tylko tymczasowe... - mam nadzieję, że nie).

A i dla tych, którzy nie widzieli - Immortal

Domyślnie

złooo złooo ! ale czad !
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    A pamiętacie sprawę jaką miał Dziubiński w 2004 roku po koncercie Gorgoroth w Krakowie? Chyba musiał ostatecznie zapłacić karę, choć później cała sprawa rozeszła się po kościach i o niej zapomniano. Jednak na koncercie był hardcore, którego ja już nie zaakceptowałbym.
    Na granicy akceptacji (smaku/estetyki) to był dla mnie bardziej występ Carpathian Forest, mam na myśli te delikatnie ujmując puszyste półnagie "tancerki" a w szczególności tłustawy gitarzysta ubrany tylko w łańcuchy i jakieś podarte gacie
    Wracając do zdjęć to faktycznie szkoda ze nie było żadnej zabawy z ogniem foty nabrały by jeszcze bardziej piekielnego piękna
    W takim ścisku i ciasnocie to ja chyba bał bym sie robić fotki (bo jak by ktoś przypadkowo sprzęt zdewastował to bym sie załamał). Ale widocznie wystarczy raz spróbować żeby sie przekonać ze nie jest aż tak źle

Domyślnie

Apage Satanas !

Ale zdjęcia fajne

ps.
    I mówi to ktoś kto ma cały Tiamat

Domyślnie

Hehe, no ładnie. Coraz więcej nas Na Tiamacie też byłem, tyle że w ... hmmm.. 1996 - grali wtedy jako support dla Black Sabbath Na szczęście było to po Clouds i w czasie tuż po Wildhoney, a więc w okresie najbardziej miodnym dla tych panów.

Domyślnie

o Boze i nie bales sie tam robic zdjec???????????????
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kordian d70 Zobacz posta
    o Boze i nie bales sie tam robic zdjec???????????????
    hahaha ja z tej samej druzyny co prawda o aparat sie balem ale mialem dosc dobrą miejscowke

Domyślnie

ok wklejam jeszcze kilka fotek

9.

10.

11.

12.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów