Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie pytanie o Tumaxa

mam pytanie odnosnie lampy Tumax DSL386AF -N dedykowanej do d70s

Czy jest to lampa godna uwagi bo powiem szczerze ze myslalem nad sb 600
    co jest oczywiscie lepszym wyborem ale potrzebuje kase na inne rzeczy
    i stad szukalem odpowiedzi na forum ale nic na temat tej lampy nie ma.

Jesli ktos ma jakies doswiadczenia z ta lampka, prosze o pomoc

Jesli przeoczylem temat, prosze o linka i sorry za zasmiecanie, dzieki i pozdro

pebees
    Gość

Domyślnie

Przeoczyłeś temat. Linka? Poszukaj sobie, sporo tego jest. Ogólne wnioski z informacji z sieci i tego forum to: olać, dozbierać do SB-600.

Domyślnie

Nic nie przeoczylem bo niestety na forum nie ma nic na temat tej lampy, a to dlatego ze wiekszosc uzywa sabinek, czego nie neguje, aczkolwiek warto zapytac o jakas alternatywe dla nich, biorac pod uwage ich wygorowana cene

Byl jeden post na temat tumaxow, ale bardzo ogolny i skwitowany jednym zdaniem - " nie polecam, a wrecz odradzam " bez jakiegokolwiek uzasadnienia.

To tyle,dzieki i pozdrawiam

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kordian d70 Zobacz posta
    Nic nie przeoczylem bo niestety na forum nie ma nic na temat tej lampy,
    Oj, oj, a tutaj to co jest ?
    To tyle
    Właśnie.

Domyślnie

sorki pebees faktycznie przeoczylem, nie wiem jakim cudem bo szukalem kilka razy, ale od czego ma sie moderatora na forum, taki "aniol stroz nikonowskich dusz"

Dzieki wlasnie tego szukalem ale i tak poczekam chyba na sb 600, a tak przy okazji chcialem cie zapytac o kwestie szkiel, bo mam tokine 19-35 i sigme 70-300 i ta dziura troche mnie drazni wiec pytam czy lepiej dokupic 35-70 nikkora czy sprzedac tokine i kupic 18-70 nikona?

Dzieki za pomoc

Uprawnienia umieszczania postów