Szukaj
jedynie nr 3
aaa! Ostatnie super! Jakim cudem niebo wyszło Ci w filecie??? (i błagam, nie mówcie, że to mój monitor)
Trójka jest naprawdę ciekawa. Nie tylko przez fioletowe niebo. Podobają mi się odrapane miejsca na elewacji kamienicy, oraz bruk na dole
![]()
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
sprostowanie -w pierwszym poscie napisalem "jedynie nr 3"to stwierdzenie nie odzwierciedla jakosciowego stanu fotki nr 3 ,i moze zanizac jej wartosc -fotka jest naprawde dobra
moj komentarz powstal w takiej formie dlatego iz wczesniej prezentowane byly prace innych uczestnikow grupy
FREELANCER w ktorych to podobala mi sie wieksza ilosc fotek
pozdrawiam
harb zrozumiałem o co chodziMoim zdaniem dla tego jednego zdjęcia warto było w nocy ganiać po Warszawie. Podziękowania dla Jacka. Będzie wiedział o co chodzi
![]()
to jeszcze jedno
4
1 lubie przerysowanie perspektywy a rower to dobry obiekt zeby go takim srodkiem przekazu poczestowacbrakuje mi troche kontrastu
2 mocno w prawo bym przesunal kadr - zeby most konczyl sie z lewej strony, cialbym z gory albo zrobil poziomy kadr bo na gorze nic sie nie dzieje i troszke jej za duzo teraz jak dla mnie![]()
3 bardzo fajna, kosmiczne niebo dodaje uroku![]()
4 szkoda ze nie odrobinke wyzej zeby zmiescic ostatnia lampe bo teraz gwiazdka sie wcina w kadr i mnie denerwujeale oprocz tego nie jest zle
p.s. blurnieta woda? bo sie tak nie zachowuje przy dlugich czasach
![]()
Skontaktuj się z nami