Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Piłkarska sobota

W końcu, w moje ręce wpadł Nikkor 80-200/2.8 D ED. Wczoraj czekał go poważny test, dwa mecze jeden przy świetle dziennym, drugi przy sztucznym oświetleniu.

Najpierw przywiało mnie do Ciechocinka, na mecz III ligi gr. 2 pomiedzy Zdrojem Ciechocinek a Nielbą Wągrowiec. Gospodarze przegrali aż 0:4. Kilka fotek:

1
    2
    3

Wieczorem również mecz III ligi gr.2. Tym razem Kujawiak Włocławek grał z Victorią Koronowo. Gospodarze przegrali 0:2.
    4
    5
    6

Domyślnie

zmniejsz iso kosztem przyslony masz dobre szlo i tak beda foty ostre

Domyślnie

Wow, a skąd wiesz jaką przysłonę zastosowano? Po bokeh'u?

Domyślnie

po iso jm mniejsza dziura tym bardziej widac ziarnno... im wieksza dziurka tym bardziej ziarno rozmyte...

na tyle oko profesjonalne ze juz po przyslonie widac

projacek - nie obj sie kombinowac z ustawienaimi, nie rob calego meczu natych samych

Domyślnie

po iso jm mniejsza dziura tym bardziej widac ziarnno... im wieksza dziurka tym bardziej ziarno rozmyte...

projacek - nie obj sie kombinowac z ustawienaimi, nie rob calego meczu natych samych

Domyślnie

????

moze sie psotkamy i wymienimy swoje poglady przed meczem z gornikiem kolego?

Domyślnie

Niestety nie mam akredytacji na ten mecz, więc się nie "popsotkamy", cokolwiek to oznacza

Domyślnie

chetnie SPOTKAM sie przed badz po meczu

Domyślnie

generalnie fotki dobre

Uprawnienia umieszczania postów