Szukaj
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Ciekawe, ciekawe... Piękne zdjęcie.
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
No i nieuchronnie zdążamy w kierunku stosowania mikroskopu,teleskopu makro i podobnych zabawek czy jakie tam jeszcze są lub wymyślimy do fotek na poziomie atomowym.. .....
Następna Twoja extra fota.....Wpędzasz nas,no mnie w pierwszej kolejności, w kompleksy...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Nawet bardzo ciekawe, bo pobudza wyobraźnię ("co też takiego to jest")I do tego ciemna tonacja nadaje groźny wyraz.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
zajebi.....ste![]()
Podobnie jak Arachiusz,Dark i inni .![]()
Chyba zmienię forumi hobby
.
Pozdrawiam
Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.
Dziękuje bardzo za komentarze .Bardzo się ciesze ze fotka wam się podoba.
Pozdrawiam Artur Moja galeria
czy mógłbys coś powiedzieć wiecej na temat tego jak zrobilęś to zdjęcie. wiem, że raczej się nie opisuje..
ale może.. ile % powierzchnioryginalnego kadru ( 100? ) ..i czym dopalasz? tj jaką lampą ( kiedys oska przez Ciebie wrzucona oswietlona ringiem jakowymś, inną specjalistyczną lampą, czy dyfuzorkiem? )
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami