też uważam, że to udane konstrukcje-choć, jak ognia, trzeba się strzec automatyki typu P i zielona (którą moja żona z lubością używai zdj. są tak przeostrzone programowo, że patrzeć się na to nie da
Szukaj
też uważam, że to udane konstrukcje-choć, jak ognia, trzeba się strzec automatyki typu P i zielona (którą moja żona z lubością używai zdj. są tak przeostrzone programowo, że patrzeć się na to nie da
Fader audio masz bardzo interesujący avatar, zajmujesz sie audio? Pytam bo to moja wielka pasja obok fotografii.
W życiu piękne są tylko chwile.......
Oprócz mojego D70 mam jeszcze coolpixa 5600. No racja tym zrobić zdjęcie na wyższym poziomie. Nie ma co decyzja o kupnie lustra była jedną z najlepszych. A najlepsza była ta że zabrałem NIKONA
Bawiłem się 350, 400 i jak zostało powiedziane przez vasper31...
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
A ja mam jeszcze SONY DSC-S40 i wiecie co? Praktycznie po nacisnieciu spustu strzela fotkę. W sumie dlatego wybrałem go z pośród wielu kompaktów innych firm - na zdjęcie sie nie czeka. Ostatnio nawet zrobiłem mu taką tulejkę by założyc soczewki do Makro jakie uzywam z nikonem (fi 52 mm). I jestem zaskoczony łatwością zrobienia naprawde dobrego zdjęcia makro. Oczywiście ZAWSZE wole uzywać NIKONA i tak czynię. Ale zszokował mnie ostro ten aparacik mozliwościami po załozeniu soczewek przy zdjęciach owadów.
Pozdrawiam.
Nikon D80 + śmieci, I jeszcze D300 teraz mam.
Hehe... no to ja tez cos opowiem tak btw sprzetów....
Znany fotograf poszedł kiedyś do restauracji. Rozpoznał go tam kucharz i powiedział: "Pana fotografie bardzo mi sie podobają, ma pan na pewno bardzo dobry aparat." Fotograf zjadł kolację i po niej rzekł do kucharza: "Jedzenie bylo przepyszne, ma pan z pewnoscią bardzo dobre garnki
Put some fun between your legs
-ride a horse
Dobre![]()
Nikon D40 & Nikon D80 18-200mm VR & 50mm 1.8D
Skontaktuj się z nami