Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Zmiana?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Jesli nie jest to sprawa pilna, proponuje wstrzymać się do najbliższego PMA - jest bardzo duża szansa że niebawem światło dzienne ujrzy następca D80, oparty o technologię D300.
    Najbliższy PMA na początku stycznia 2008 w Las Vegas. W sumie tylko 3 miesiące, lub aż 3 miesiące czekania na ewentualnego następcę d80.
    Z drugiej strony, po wejściu d300, ceny d200 i d80 powinny być nieco niższe...o ile?
    (czym jestem, żywotnie zainteresowany
    jeszcze niezajechany NIKON d610 + szeroka N-stałka + średnio-długie N-tele

Domyślnie

ja zaczynam wątpić w jakiś znaczny spadek cen D200, jeżeli D300 faktycznie będzie kosztować ok. 6,5kzł - to bardzo dużo, o 2kzł więcej niż obecnie nowy D200 czy nowy 40D i ponad 2x więcej niż 30D, i w dodatku dopiero za dwa miesiące w sklepach
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

w UK d300 bedzie kosztowal £1299 (body only), wiec na spadek cen d80 bym az tak bardzo nie liczyl.
    Nikon D40x + AF-S DX 18-135

Domyślnie

nowych nie, ale używki polecą, sporo osób już sie szykuje na wymianę i to nie którzy nawet na D3
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mike81 Zobacz posta
    w UK d300 bedzie kosztowal £1299 (body only), wiec na spadek cen d80 bym az tak bardzo nie liczyl.
    Nie monitorowałem wcześniej cen d200 (teraz body jest po 4500pln), ale d80 ostatnio nieźle staniał. Nie tak dawno body kosztowało coś koło 3000pln, a teraz można kupić już za 2600pln.
    jeszcze niezajechany NIKON d610 + szeroka N-stałka + średnio-długie N-tele

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów