Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    nobodylovesme
    Gość

Domyślnie zamiennik do akumulatora do D50

Witam,

Czy mozecie mi polecic dobry zamiennik do akumulatorka z D50? Chodzi mi o oferty z allegro - jest tam kilka rozniacych sie miedzy soba propozycji. Zapewne wiekszosc z was ma juz doswiadczenie z ich uzytkowaniem ( z lektury forum wyczytalem ze zdarzaja sie problemy)

Pozdrawiam
    jar

Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

nobodylovesme
    Gość

Domyślnie

Dziekuje i pozdrawiam..

Domyślnie

Przede wszystkim przy zakupie napisz konkretnie do jakiego modelu aparatu bierzesz ten akumulator i zastrzeż sobie możliwość wymiany na działający, gdyby z zakupionym były problemy. Ja kupiłem na allegro i trafiłem na niedziałający, ale sprzedawca bez problemu wymienił i wszystko jest w porządku, zatem można bezboleśnie zaoszczędzić poważne kwoty pieniężne.
    pozdrowienia,
    Edo

Domyślnie

ostatni kupiłem za 27,99 1800mAh. ładuje sie około 2 godz.Jak sie sprawuje jeszcze nie wiem bo bawiłem sie w formatowanie 3 dni ale aparat z nim działa tu link.Firma działa profesjonalnie,wszytko szybciutko http://allegro.pl/show_item.php?item=74844140

Domyślnie

PEN-EL3 PREMIUM gold 7.4V 1900 mAh około 32 PLN jak narazie super
    Nikon

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Czechowice-Dz.

Domyślnie

Witam.

Tu jest pewnie i wiarygodnie - http://sklep.batimex.pl/index.asp?idtowaru=480

Zamienniki znanych i uznanych producentów.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

PEN-EL3 PREMIUM gold 7.4V 1900 mAh
    za 32zl w Eltecu

kupilem od razu 2szt.
    Polecam, dobry sprzedawca
    Thomas

Uprawnienia umieszczania postów