Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Oszczędny w słowach Awatar Trout
    Miasto
    Trzcianka/Manchester

Domyślnie Moje pierwsze macro

Jak w tytule dzisiaj poraz pierwszy poszedlem pofocić coś z macro.
    Warunki ciężkie wialo jak cholercia,ciężko bylo cokolwiek uchwycić w ostrości.
    Narazie nieposiadam żadnego szkielka macro więc dzisiaj (narazie)radzilem sobie 50 1.8 i do tego soczewki macro +1,+2,+4 jakiegoś regenta.
    Jak myślicie ujdzie to w tloku Za i przeciw mile widziane

NIKON D200+Grip, D70, TOKINA 12-24, 28-80, 100 Macro, SIGMA 100-300, SB-600, Velbon Sherpa 750n, Stealth Reporter D300

Domyślnie

ujdzie ujdzie ,ładne kolory troszkę za mała skala jak na makro i doświetlił bym mufe lusterkiem ładnie wyszły skrzydełka.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Oszczędny w słowach Awatar Trout
    Miasto
    Trzcianka/Manchester

Domyślnie

Dzięki.Narazie to tylko nauka,może kiedyś coś z tego będzie Wiem że troszkę to male powiększenie.Niechcialem też tego za bardzo cropowac,tylko jakieś korekcyjne przycięcia.
    NIKON D200+Grip, D70, TOKINA 12-24, 28-80, 100 Macro, SIGMA 100-300, SB-600, Velbon Sherpa 750n, Stealth Reporter D300

Domyślnie

włąsnie skrzydelka... zazwyczaj jak robie takie fotki przy mocnym świetle...czyli słoncu sa nieladne odblaski. Tu na Twoim zdjęciu jest świetnie. Skrzydelka sa na medal. Zloty medal

Ale ciekawi mnie jak z balansem bieli... czy nie ma za duzo zielonego?? choć w makro nie jest to takie ważne.. mimo wszystko takie mam zdjęcia ( D70s) bez korekty.

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów