Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Question Pierwszy sprawdzian

Witam,
    Długo się zastanawiałem czy się odważyć bo to mój pierwszy raz )

Ale ok zawsze musi kiedyś nastąpić ten czas. Wystawiam moje trzy fotk do oceny
    i liczę na konstruktywne slowa krytyki.
    1.
    2.
    3.

Pozdrawiam, Fumio.
    Ostatnio edytowane przez fumio ; 27-04-2008 o 12:39
    Nikon System

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Za ostatnie to ci się solidnie powinno dostać. Coś ty chciał pokazać - że Pani ma troszkę duży brzuszek? Pierwsze ubawiło mnie solidnie - pozytywnie. Podoba mi się to zdjęcie. Szkoda tej głowy w PD ale i tak fotka przyjemna. Dwójka - no cóż - właściwie album rodzinny tylko.

edit
    Tak mi przyszło do głowy właśnie - czemu to wkleiłeś do tego działu ? Nie lepiej byłoby tutaj
    Ostatnio edytowane przez puchbeary ; 02-09-2007 o 22:57

Domyślnie

Chaos dziś na forum panuje, kilka godzin wcześniej ktoś fotki wrzucił do cafe, teraz Ty wstawiasz swoje do tematów ogólnych... ehh

edit

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Tak mi przyszło do głowy właśnie - czemu to wkleiłeś do tego działu ? Nie lepiej byłoby tutaj
    No właśnie

Domyślnie

za kolegami.

jejku jaki dluuuuuuugi jezyk ma ta zyrafa.
    czy karmienie zwierzat w zoo nie jest przypadkiem zabronione?

bombel
    Gość

Domyślnie

Jest zabronione, i samo dawanie przykładu jest nie tylko głupotą, ale i szkodliwą głupotą.

bombel
    Gość

Domyślnie

Osobiście słyszałem od lekarza z krakowskiego zoo, co znajduje w żołądkach zwierząt (nie licząc kilogramów monet z mniej drastycznych przykładów). Te tony ciasteczek, paluszków, precli i innych chipsów (z których wszystko jest sztuczne i napakowane chemią) nie ulegają pełnemu strawieniu i powoli zrastają się w trzewiach w jadną, zmuloną i skamieniałą masę - powoli zabijając zwierzę. Zdarzają się 'dowcipnisie' wstrzykujący w cytrusy alkohol...

Kiedyś, w dawnych czasach, znajomi rodzicow będąc w Anglii na wycieczce zapłacili z zoo mandat, za jaki mogliby żyć w Polsce przez parę miesięcy - i na nic zdały się płacze i błagania, że dali trawkę zerwaną obok. Chodzi o to, że sam czyn karmienia jest zabroniony - właśnie żeby nie dawać innym złego przykładu i nie uczyć zwierząt szukania żarcia u ludzi.

A to, co się daje, czy trawkę, czy paluszka - to jest wtórne i nieważne.

Porównałbym tak: nie jest istotne, czy zaparkowało się na przejściu, przy ciągłej linii samochodem czystym, dobrze oznakowanym i z opłaconym ubezpieczeniem, czy brudnym rzęchem bez ważnych opłat - zarówno mandat, jak i utrudnienie w ruchu jest tak, czy tak.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Aleś stary "dodał do pieca". Fajne albumowe foty. Kolory fajowe. A... i tyle fajnych ludzi.

Domyślnie

hmm ogólnie ok ale bez 2 . Co do 3 to ja już mam inną koncepcję mianowicie zbliżenie na samą dłoń i trąbę słonia bez tej pani - tylko jej dłoń i trąba w B&W lub kolor, jak kto woli. Może powielanie (gdzieś coś podobnego widziałem) ale ja tam lubię takie zdjęcia niż taki "zwyklak " w stylu "ja i zwierzaczek"
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Uprawnienia umieszczania postów