Witam
Posiadam d200 i sb800 ktore chcialbym wyzwolic poza aparatem(radiowo).Probuje roznych opcji i nie wychodzi.Prosze o szczegolowe instrukcje jak to zrobic.Nie posiadam instrukcji.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam
Posiadam d200 i sb800 ktore chcialbym wyzwolic poza aparatem(radiowo).Probuje roznych opcji i nie wychodzi.Prosze o szczegolowe instrukcje jak to zrobic.Nie posiadam instrukcji.
Pozdrawiam
NIE NIE NIE NIEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiedz proszę że to okrutny żart BŁAGAM
myślę co piszę
nie to nie zart
hej
ja to robie tak: w aparacie ustawiam ustawienie lampy w trybie c,ustawiam parametry odpowiednio,pamiętam jaki mam ustawiony kanał w aparacie itp. jeżeli chodzi o lampe to przytrzymuje srodkowy guzik 2 sek(chyba sel) i wybieram prawa górną ikonkę, następnie wybieram tryb Remote, sprawdzam czy jest ten sam kanał i otwieram wbudowaną lampę w aparacie i strzelam.....
a propos, mam pytanie do szanownych kolegów, czy istnieje możliwość wyzwalania zdalnie lampy bez błyskania fleszem lampy wbudowanej?
pozdrawiam
wlasnie o to chodzi zeby nie urochamiac lampy z wbudowanej.tylko sama.
Panowie, a zadam takie proste pytanie...
czytaliscie moze instrukcjie obslugi?
d200 radiowo z sb800!!! tak same z siebie? !!!
ani d200 ani sb800 nie jest to sprzet z najnizszej polki...
Skad takie braki w podstawowej znajomosci swojego sprzetu!
biedny "RomanZWroclawia" pewnie padl na zawal
znalezienie na tym forum, w tym dziale odpowiedzi na Twoje pytanie trwa krócej i jest prostsze niż procedura rejestracyjna
spróbuj to nie boli
myślę co piszę
Czy ktos moze mi odpowiedziec na to pytanie lub podac linka.
bez komentarza
http://nikonimaging.com/global/techn...patibility.htm
sorki chopaki ale ja dalej nic nie rozumiem. no dobra głupi chłopak jestem ale sie pytam dalej: jak strzelac fleszem zdalnie bez używania lampy wbudowanej i czy sie wogóle da? lampę mam od niedawna a instrukcja nie jest dla mnie do końca jasna i czytelna. link podany przez kolegę nic nie wnosi bo nie znam angielskiego i nie mam bladego pojęcia o tych wszystkich trybach czy jakiś tam kostkach su 4. wiec zamiast nabijania sie, może ktoś z tej szanownej loży szyderców potrafi (a może i nie) odpowiedzieć na prosto na to pytanie.
dziękuję za uwagę
Skontaktuj się z nami