Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: d 200 i sb 800

Domyślnie d 200 i sb 800

Witam

Posiadam d200 i sb800 ktore chcialbym wyzwolic poza aparatem(radiowo).Probuje roznych opcji i nie wychodzi.Prosze o szczegolowe instrukcje jak to zrobic.Nie posiadam instrukcji.

Pozdrawiam

Domyślnie

NIE NIE NIE NIEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    powiedz proszę że to okrutny żart BŁAGAM
    myślę co piszę

Domyślnie

nie to nie zart

Domyślnie

hej
    ja to robie tak: w aparacie ustawiam ustawienie lampy w trybie c,ustawiam parametry odpowiednio,pamiętam jaki mam ustawiony kanał w aparacie itp. jeżeli chodzi o lampe to przytrzymuje srodkowy guzik 2 sek(chyba sel) i wybieram prawa górną ikonkę, następnie wybieram tryb Remote, sprawdzam czy jest ten sam kanał i otwieram wbudowaną lampę w aparacie i strzelam.....

a propos, mam pytanie do szanownych kolegów, czy istnieje możliwość wyzwalania zdalnie lampy bez błyskania fleszem lampy wbudowanej?

pozdrawiam

Domyślnie

wlasnie o to chodzi zeby nie urochamiac lampy z wbudowanej.tylko sama.

Domyślnie

Panowie, a zadam takie proste pytanie...

czytaliscie moze instrukcjie obslugi?
    d200 radiowo z sb800!!! tak same z siebie? !!!
    ani d200 ani sb800 nie jest to sprzet z najnizszej polki...
    Skad takie braki w podstawowej znajomosci swojego sprzetu!

biedny "RomanZWroclawia" pewnie padl na zawal

Domyślnie

znalezienie na tym forum, w tym dziale odpowiedzi na Twoje pytanie trwa krócej i jest prostsze niż procedura rejestracyjna
    spróbuj to nie boli
    myślę co piszę

Domyślnie

Czy ktos moze mi odpowiedziec na to pytanie lub podac linka.

Domyślnie

sorki chopaki ale ja dalej nic nie rozumiem. no dobra głupi chłopak jestem ale sie pytam dalej: jak strzelac fleszem zdalnie bez używania lampy wbudowanej i czy sie wogóle da? lampę mam od niedawna a instrukcja nie jest dla mnie do końca jasna i czytelna. link podany przez kolegę nic nie wnosi bo nie znam angielskiego i nie mam bladego pojęcia o tych wszystkich trybach czy jakiś tam kostkach su 4. wiec zamiast nabijania sie, może ktoś z tej szanownej loży szyderców potrafi (a może i nie) odpowiedzieć na prosto na to pytanie.
    dziękuję za uwagę

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów