Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    pitek7
    Gość

Domyślnie Problem przy wgrywaniu oprogramowania do D70

Witam.
    Mam taki problem. Przy wgrywaniu oprogramowania do Nikona D70 otwarła mi się klapka od baterii i proces aktualizacji został przerwany. Po ponownym włożeniu baterii aparat nie uruchamia się. I tu tkwi mój problem. Czy to coś bardzo poważnego? Czy dam sobie sam z tym radę? Czy z pomocą musi przyjść mi serwis?
    Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Domyślnie

Spróbuj zrobić restart na spodzie jest taki mały przycisk jak to nie pomoże to raczej tylko serwis

pitek7
    Gość

Domyślnie

Niestety ten restart nie działa
    A czy ktoś wie co się mogło stać?

Domyślnie

Jak zmieniales firmware to nastapila przerwa i aparat nie ma oprogramowania i nie potrafi sie uruchomic. Zapewne tylko serwis.

Domyślnie

w instrukcji wgrywania firmwaru jest uwaga zeby sie upewnic ze bateria jest naladowana, tak wiec chyba czeka ciebie serwis
    Nie jestem szumofobem, używam cropa i jak potrzebuje wysokiego ISO.
    Tamzooka 150-600, T 300 2.8 kenko TC 1,4 2,0

Domyślnie

Przy wgrywaniu oprogramowania do Nikona D70 otwarła mi się klapka od baterii i proces aktualizacji został przerwany.
    Sama ?? Tyle jest napisane w tym temacie i dotyczy to updatu większości urzadzeń elektronicznych i takie luzackie podejście? Teraz niestety to tylko serwis i to raczej za kasę. JAk nie potrafisz.......................................
    SB800 + ciężka torba ( oprócz talentu )

"lepiej milczeć, wtedy nawet głupca moga wziąć za mędrca"

pitek7
    Gość

Domyślnie

Uwierz mi że nie było to luzackie podejście do sprawy. Nie była to moja pierwsza wymiana softu w D70 i znam dobrze instrukcje. Ale los tak chciał że się przytrafiło. I nie mam dzisiaj nastroju aby rozpisywać się jak to się stało. Szczęście w nieszczęściu, że tym razem to był mój D70

Domyślnie

no to service
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

po co gadacie facetowi o luzackim podejsciu? i tak ma problem
    serwis nie ma co gadac. po to ostrzegaja w instrukcji.
    przykro mi

Uprawnienia umieszczania postów