Close

Zobacz wyniki ankiety: jak bys wydał moje pieniadze?

Głosujących
99. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • oczywiscie D50

82 82,83%
  • C350D

8 8,08%
  • M5D

9 9,09%
Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 82

Wątek: Dlaczego D50?

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej79
    Apetyt rośnie w miarę jedzenia A d50 + 18-70 to IMO bardzo porządny wybór na początek.
    na początek? jak najbardziej ja zostanę przy tamronie, a dokupię cóś szerszego :P
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

lucassa
    Gość

Domyślnie

No i na co ja mogłem zagłosować, jeżli od wczorajszego późnego wieczora mam D50

A tak poważnie - stosunek jakości do ceny jak najbardziej pozytywny... a i "trzyma się" w ręce bardzo dobrze.

Ja co prawda "na początek" podpiąłem SIGMĘ 28-70 f2,8-4:0, ale wydaje mi się, że ta sigma to już zostanie - teraz odkładanie na szerszy kąt.

Domyślnie

Głos na D 50
    jak wziąłłem w łapki 350D stwierdziełem że jest za mały i przy dłuższym foceniu może być niewygodny, druga sprawa dużo niższa cena D50.

Domyślnie

czekajac dzis na pociag przegladalem kolorowe czasopisma na jakims tam dworcowym stoisku
    patrze a tu w chip: foto coś tam test D50/350D/KMD5/OE500/PDL
    patrze dalej: a tu nikon ma najgorsza ocene :[
    nie wiem czy czytaliscie ten artykuł?

no nie wazne
    w kazdym razie myslac jeszcze nad sprzet ( bron boze nie zniechecony
    tamtym artykulem rozwazam rozne opcje )
    i mialbym pytania do was:

1. jak D50 to co procz 18-70 polecacie? czy cos
    lepszego do 1000zł by sie nie znalazło?
    jakas sigme or smt?

1. co powiecie na to:
    http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/3672 ?

pozdr
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

Moze artykół sponsorowany ,Nieważne, jak kupowałem D50 to nie było Olka 500 a 350D za mały a KM mam uraz po Z3 . I juz nic nie czytam i nie sprawdzam cen tylko poznaje puszkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zielin
    Jezeli chodzi ci o Chip Foto Video to nie od dzisiaj wiadomo ze oni sa tendencyjni i raczej malo wiarygodni. Ani to pismo o fotografii ani o video. Kupilem raz i szczerze mowiac zaluje.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Bylo juz o tym dziwnym miesieczniku wiele slow negatywnych i calkiem zasluzenie. Utkwila mi w pamieci pewna razaca niekonsekwencja - w jednym z pierwszych numerow test lustrzanek cyfrowych wygral D70, a kilka miesiecy pozniej po pojawieniu sie Canona 20D (ktory to wlasnie zwyciezyl) desiedemdziesiatka zostala oceniona PONIZEJ aparatow, z ktorymi kilka miesiecy wczesniej zdecydowanie wygrala.
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zielin
    czekajac dzis na pociag przegladalem kolorowe czasopisma na jakims tam dworcowym stoisku
    No a co sie dziwicie? Nie ma 8MP, nie ma stabilizacji, nie ma ultradźwiekowego czyszczenia sensora ani LCD 2,5" ani innych bajerów. Wiadomo, że takie czasopisma komputerowe robią porównanie danych technicznych i który sprzet jest tu lepszy, ten wygrywa - nikt wam nie bedzie porównywał systemów, czy sprawdzał ergonomii.
    Ostatnio na forum dpreview facet pytał czy kupić 10D czy 350D i mało go nie wyśmiali - 10D? Jakiś zabytkowy paść z przestarzałą technologią? Pewnie że 350D! Przecież ma 8MP! Jest nowocześniejszy! Szybszy!

Domyślnie

Nie ma 6MP
    a ja myslałem ,ze ma.przynajmniej tak pisze w instrukcji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszeg
    a ja myslałem ,ze ma.przynajmniej tak pisze w instrukcji.
    Nie można sie przejezolić?

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów