Szukaj
Więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było... Tylko aplauz i zaakceptowanie.
Baaaardzo ładne, tylko czemu ta kobieta jest w INNYCH?![]()
![]()
![]()
Bo pewnie bede tu nie tylko kobiety wrzucal, wiec uznalem, ze wlasnie kategoria bedzie najodpowiedniejsza dla fotek z roznych parafii![]()
Więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było... Tylko aplauz i zaakceptowanie.
fajne, podoba mi sie to operowanie GO
i dalej nie wiem ktora to czesc ciala![]()
nie wiem czy to dobry pomysl aby swoje zdjecia wrzucac w jeden watek?
lubię 35mm i 85mm
Ghost Od góry, deczko pod skosem widziane zagłębienie dokładnie na początku szyi i pomiędzy kośćmi... jak one, obojczykowe? Jakoś tak![]()
Dokladnie tak
A czemu nie? IMHO lepszy niz zakladanie nowego watku dla kazdej, nieraz pojedynczej fotki.Zamieszczone przez Ghost
Taka mam wlasnie koncepcje i bede sie jej trzymal![]()
No to jeszcze jedno w ciut podobnym stylu
O, i jeszcze mam koncepcje, zeby je zaczac numerowac, coby ulatwic ewentualne komentarze![]()
Ten pasek zdecydowanie bardziej mi się widzi![]()
Astrid
To ja mam jeszcze jedną koncepcje - dodawaj te zdjątka przez edycje swojego pierwszego postu na górze - ten paseczek bedzie ŚLICZNIE siedział z biuścikiem na górze!!! Może z tego powstanie zajebista seria?!!!
No ciekawe muszę przyznać. Słuchaj Czornyja i serię składaj![]()
D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...
Serii to raczej z tego nie bedzie na razie. Moze kiedys w przyszlosci mi sie uda
A tymczasem dorzucam kolejna fotke. Dodam tylko, ze modelka ta sama![]()
Skontaktuj się z nami