Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Przed deszczem...

Nie wiem czy nie za ciemno troche... A po za tym nie wiem co o tym zdjeciu sadzic - strzelajcie do woli...

Domyślnie

Z nieba możesz jeszcze dużo wyciągnąć, przy poprawce levels, bez wchodzenie w curwy wygląda ono lepiej.

Wydaje mi się, czy na horyzoncie, widać halo po niedokładnej masce?

Drzewa straciły szczegóły, wyglądają jak czarne plamy

Nie podoba mi się jeszcze przestrzeń między niebem a polami. Pozbawiona jest kontrastu i ma niebieskawy zafarb, może jest to wynik odległości.. ale dziwnie wygląda.

Kadr niestety też mnie nie przekonuje

Przykro mi że w takim tonie się wypowiadam, ale tak to widzę (niekoniecznie słusznie) i chce być szczery. Pokazywałeś już lepsze zdjęcia, choćby ostatnie "proporcje"
    Pozdrawiam Jarek

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie ma duży potencjał, kadr właśnie ładny, ale bym popracował nad niebiem.

Domyślnie

Dzieki za opinie - cos jeszcze postaram sie zrobic z tym zdjeciem...
    A na horyzoncie Mosquito to jakies takie dziwne mgly, dymy nie wiem co to bylo - wyszlo na wszystkich zdjeciach z tego miejsca.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

spróbuj zrobić to zdjęcie raz jeszcze przy ładnej pogodzie i z polarem. Może dać piękny efekt. Na tym powyżej to niebo jest po prostu bure.

Domyślnie

puchbeary mialo byc buro ;] Jak bedzie okazja to zrobie na pewno. Miejsce bardzo fotogeniczne - jakies 60 km od Wawy na krajowej osemce w strone Piotrkowa T. Musialem sie zatrzymac na awaryjnych ;]

Domyślnie

Ładny i czysty kadr, jest atmosfera przed deszczem, jedynie może jeszcze bardziej bym od dołu spróbował bo te dwa piękne drzewka mi się jakoś tak zlewają. Naprawde fajnie.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Uprawnienia umieszczania postów