Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Proporcje

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

bdb Pozdrawiam

Domyślnie

podoba się
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

Domyślnie

Świetny kadr! Uklad geometryczny, ktory udalo ci sie zlapac cieszy oko.
    "Co po ostrych zdjęciach, kiedy nie ma ostrych pomysłów" Jean-Luc Godard
    www.dobosch.com/blog
    STREETM.PL

Domyślnie

świetnie to wypatrzyłeś, bardzo dobre zdjęcie
    pozdrówka

Domyślnie

Dzieki wszystkim za opinie - kiedys musze tam wrocic i sie dowiedziec co za tymi drzwiami... Bo na razie to mam skojarzenia z rakietami balistycznymi ;]

Domyślnie

No no, Brzeg ... Skoro Opolski, to w takim razie to ten nad Odrą Mieszkałem tam przez pewien, bardzo krótki czas, a później często bywałem, bo miałem dziadków. Miasto bardzo przyjemne (podobnie jak zresztą cały Dolny Śląsk).

Masz jakieś fotki z zamku albo rynku ? A może znad Odry, hmm ? Z chęcią pooglądałbym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    swietnie wypatrzone .. swoja droga .. ktos musial miec niezle warunki by potrzebowac tkaich drzwi
    jedni lubią ratlerki, inni wyrośnięte żyrafy.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    No no, Brzeg ... <ciach>

Masz jakieś fotki z zamku albo rynku ? A może znad Odry, hmm ? Z chęcią pooglądałbym
    Jeszcze nie. Zwiedzanie miast zaczynam z reguły od takich właśnie zaułków (a raczej bardziej slumsów - jak mieszkałeś to wiesz jak tam wyglądają "zaplecza" rynku). Ale mieszkam niedaleko i jeszcze nie raz sie wybiorę bo rzeczywiście jest tam kilka klimatycznych miejsc. Ale nie tylko zamek, rynek, kościół, park nad Odrą (i fajne mosty) ale więcej takich zaułków które uwielbiam. Tylko, że często łażę po takich, że trochę bojam sprzęt wyciągać ;]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów