bdbPozdrawiam
Szukaj
bdbPozdrawiam
podoba się
D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI
Świetny kadr! Uklad geometryczny, ktory udalo ci sie zlapac cieszy oko.
"Co po ostrych zdjęciach, kiedy nie ma ostrych pomysłów" Jean-Luc Godard
www.dobosch.com/blog
STREETM.PL
świetnie to wypatrzyłeś, bardzo dobre zdjęcie
pozdrówka
Dzieki wszystkim za opinie - kiedys musze tam wrocic i sie dowiedziec co za tymi drzwiami... Bo na razie to mam skojarzenia z rakietami balistycznymi ;]
No no, Brzeg ... Skoro Opolski, to w takim razie to ten nad OdrąMieszkałem tam przez pewien, bardzo krótki czas, a później często bywałem, bo miałem dziadków. Miasto bardzo przyjemne (podobnie jak zresztą cały Dolny Śląsk).
Masz jakieś fotki z zamku albo rynku ? A może znad Odry, hmm ? Z chęcią pooglądałbym![]()
Jeszcze nie. Zwiedzanie miast zaczynam z reguły od takich właśnie zaułków (a raczej bardziej slumsów - jak mieszkałeś to wiesz jak tam wyglądają "zaplecza" rynku). Ale mieszkam niedaleko i jeszcze nie raz sie wybiorę bo rzeczywiście jest tam kilka klimatycznych miejsc. Ale nie tylko zamek, rynek, kościół, park nad Odrą (i fajne mosty) ale więcej takich zaułków które uwielbiam. Tylko, że często łażę po takich, że trochę bojam sprzęt wyciągać ;]
Skontaktuj się z nami